Opehlia
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 228
Herkese iyi geceler. RX 6600 ve i511400F'im var bu ayarlarla bu FPS'i almam doğal mı? Kasma gibi bir şikayetim yok sadece normal mi onu merak ettim.
En yüksek ayarlarda bu değerler normal duruyor. CPU ve GPU kullanımında bir problem yok.Herkese iyi geceler. RX 6600 ve i511400F'im var bu ayarlarla bu FPS'i almam doğal mı? Kasma gibi bir şikayetim yok sadece normal mi onu merak ettim.
advanced graphicse bakın orda ayarlar yüksekse olabilirHerkese iyi geceler. RX 6600 ve i511400F'im var bu ayarlarla bu FPS'i almam doğal mı? Kasma gibi bir şikayetim yok sadece normal mi onu merak ettim.
Msaa orda fpsini baya düşürüyor onu kapatirsan artar bayağı fakat görüntüdeki kenarlar tirtikli gibi olurHerkese iyi geceler. RX 6600 ve i511400F'im var bu ayarlarla bu FPS'i almam doğal mı? Kasma gibi bir şikayetim yok sadece normal mi onu merak ettim.
Biliyom MSAA'nin fena etkilediğini ama düşürünce lego gibi duruyo. Normalse ayarlarıma göre bi problem yok, teşekkürler.Msaa orda fpsini baya düşürüyor onu kapatirsan artar bayağı fakat görüntüdeki kenarlar tirtikli gibi olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Advancedde bide long shadows ve distance scaling acmissiniz onlar da bayağı fps götürür