GTA 5 CHEAT ENGINE?Bİ SIKINTI ÇIKARMI

Emre0935

80+
Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar Cheat enginedan gta 5 hile yaparken bi sıkıntı çıktıda şöyle oyunun dosyalarına eriştim Ctrl+A çalışmadı yeniden denedim alta gönderdim olmadı bunu 3 kere denedim ama oyun dosyalarını değiştirmedim sadece eriştim yani ,sonra hileyi yaptım . Bi sıkıntı çıkarmı yani ban riski falan artmamıştır dimi?(Kısaca sadece dosyalara erişmekten bi sıkıntı çıkarmı? Ban riski falan artarmı yani)

Bence single da yaparsan banlamazlar sonuçta birine zararın yok

Singleda yapta online'da ban sebebi bu yani :D Cheat Engine zaten kendi dosyaları değiştiriyor

Yaklaşık 3 ay önce haftalık 45 milyon dolar basıyordum hiçbir sıkıntı yoktu. Belli bir süre ara vermeye karar verdim
1 ay önce güncellemeyi yaptım ve tekrar girdim hesap ban yemiş sanırsam ve 2 ay boyunca oynamadığım için banın süresi kalkmış
önceki karakterimi ve bütün haritadaki mekan,para,silah vs. gitmiş artık daha fazla kontrol ediyo rockstar

Yok ben değişiklik yapmadım .Hileyi yapmadım sadece dosyaya eriştim yani bundan bi sıkıntı çıkarmı yani?
hile yapmadıysan bir şey olma riski de yok. onlineda hile yaparsan ban yeme riskin var. offlineda yaparsan yine bir şey olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,327
Üyeler
183,825
Son üye
ZAMEE
Geri