Gta 5 de haritayı açınca donuyor

Reaksiyon skoru
5
gta 5 de haritayı açınca fps bi anda 5-10 arasına düşüyor. Oyun içinde en yüksek ayarlarda ortalama130 fps alıyorum ama esc ye basıp haritayı açınca 10 fps e düşüyor. Bu konu hakkında bir bilgisi olan var mı nasıl çözeceğim hakkında.

gta 5 de haritayı açınca fps bi anda 5-10 arasına düşüyor. Oyun içinde en yüksek ayarlarda ortalama130 fps alıyorum ama esc ye basıp haritayı açınca 10 fps e düşüyor. Bu konu hakkında bir bilgisi olan var mı nasıl çözeceğim hakkında.
Bendede ayni win10 dan 11 e gecmistim yine düzelmemişti oyun ile alakalı bir şey muhtemelen

gta 5 de bu aralar sorun var sanırım 3 arkadaş oynuyoruz bizdede problemler ve droplar var

arkadaşlar çözümü buldum fps i 144e sabitledim artık donma olmuyor. ESC ye basınca 190fps lere çıkıyordu bu sorun yapıyormuş galiba. Benim monitör 180hz olduğu için olabilir.

arkadaşlar çözümü buldum fps i 144e sabitledim artık donma olmuyor. ESC ye basınca 190fps lere çıkıyordu bu sorun yapıyormuş galiba. Benim monitör 180hz olduğu için olabilir.
Hocam Hz'i mi düşürdünüz acaba çünkü benimde dikkatimi çekti Hz'i 180'den 100'e düşürünce pek donmuyordu menü

Oyun içi ayarlardan dolayı kaynaklanıyordu scalling miydi neydi onunla oynayınca düzeliyordu bende

Geri