Neler Yeni

Gta 5 de Pixel Problemi

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
Bunun bir çözümü yokmu nvıdıa denetım masasındaki fıltreleme modu x16 da
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki deneyecegım teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Reis grafik moduda kurulu
Görmemişim hocam da bende rx 6700xt var grafik modu kurmaya yeltenmiyorum bence orjinal devam edin nod bile bozuyordur oyunu belki mod herşeyi fulleyipte beğenmeyenler için önerilir

Getz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe Döner
Görmemişim hocam da bende rx 6700xt var grafik modu kurmaya yeltenmiyorum bence orjinal devam edin nod bile bozuyordur oyunu belki mod herşeyi fulleyipte beğenmeyenler için önerilir
Acaba laptop olduğu ıcın olabılırmı çünkü bılıyor sunuz pc ıle laptop arasında dağlar kadar fark var acaba benim laptopda bıryerden kısmaya mı çalışıyor?

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
Acaba laptop olduğu ıcın olabılırmı çünkü bılıyor sunuz pc ıle laptop arasında dağlar kadar fark var acaba benim laptopda bıryerden kısmaya mı çalışıyor?
Alakası yok hocam her şey sizin sistem ile alakalı laptop gpu daha güçsüz olur ancak gta zaten eski bi oyun dediğim msaa açtiginizda düzeliyor az çok tek çözüm yeni pc üzgünüm

Getz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe Döner
Alakası yok hocam her şey sizin sistem ile alakalı laptop gpu daha güçsüz olur ancak gta zaten eski bi oyun dediğim msaa açtiginizda düzeliyor az çok tek çözüm yeni pc üzgünüm
Peki teşekkür ediyorum ılgılendıgınız için lise son sınıf bılısım bölümü okuduğum ıcın masaüstü pc almam ımkansız onerdıgın bır laptop var mıdır?

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
Peki teşekkür ediyorum ılgılendıgınız için lise son sınıf bılısım bölümü okuduğum ıcın masaüstü pc almam ımkansız onerdıgın bır laptop var mıdır?
Fiyat belirtirseniz öneririm yada yeni konu açın arkadaşlar yardımcı olur

• Beğen
Reaksiyonlar: Getz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,970
Üyeler
166,458
Son üye
egecihan07