Hayır oyunda herhangi bir mod yok düz Gta Online oynuyorum ve yine hayır başka bir oyunda denk gelmedim monitörüm Lenovo Legion R25i-30 oyunda ortalama 100-150 fsr alıyorum fsr ayarı açık olduğu için fps yerine fsr yazıyorMerhaba;
Ghosting sorunu gibi duruyor, monitörünün marka modeli nedir? Oyunda bir mod var mı? Başka bir uygulama ya da oyunda aynı sorunu yaşıyor musun?
vsync ve fsr kapatır mısın? flicker sorunu gibi duruyorHayır oyunda herhangi bir mod yok düz Gta Online oynuyorum ve yine hayır başka bir oyunda denk gelmedim monitörüm Lenovo Legion R25i-30 oyunda ortalama 100-150 fsr alıyorum fsr ayarı açık olduğu için fps yerine fsr yazıyor
Motion blur veya hareket bulanıklığı olarak geçen ayarı kapatıp veya kapalıysa açıp tekrar dener misiniz?Hayır oyunda herhangi bir mod yok düz Gta Online oynuyorum ve yine hayır başka bir oyunda denk gelmedim monitörüm Lenovo Legion R25i-30 oyunda ortalama 100-150 fsr alıyorum fsr ayarı açık olduğu için fps yerine fsr yazıyor
vsync ve fsr kapatır mısın? flicker sorunu gibi duruyor
Teşekkürler akşam deneyip sonuçları bildireceğimMotion blur veya hareket bulanıklığı olarak geçen ayarı kapatıp veya kapalıysa açıp tekrar dener misiniz?