kanka gel ben sana vereyim 5 dk ekliyip yazcam siteamdanBeyler yeni PC aldım da Steam den istek atsam GTA 5 hediye eder misiniz Steam kodum : 1718047435
Böyle bir şey istenirmi kral bu ekonomide kimse babasının hayrına sana GTA vermezBeyler yeni PC aldım da Steam den istek atsam GTA 5 hediye eder misiniz Steam kodum : 1718047435
Küfredecek kesin PUASHDSAUHDAJkanka gel ben sana vereyim 5 dk ekliyip yazcam siteamdan
the genesis order aliyim at kodunubanada steamdeki mustehcen oyunlardan alsanıza
Kral banada alsana 20 dolarcık bişey(!)kanka gel ben sana vereyim 5 dk ekliyip yazcam siteamdan
GurkanPiro yaz at kral bekliyomthe genesis order aliyim at kodunu
Ben varım işte ne gerek var bu kadar aramaya aaaaBeyler yeni ev aldım içine bir tane de 1.55 sarışın veya kumral beyaz tenli bir manita lazımda var mı verebilicek olan ? (!)
var karşim hemen yoluyomBeyler yeni ev aldım içine bir tane de 1.55 sarışın veya kumral beyaz tenli bir manita lazımda var mı verebilicek olan ? (!)
Bana da yollaBeyler yeni ev aldım içine bir tane de 1.55 sarışın veya kumral beyaz tenli bir manita lazımda var mı verebilicek olan ? (!)
var karşim hemen yoluyom
hemen karşim yoluyom geldimi (!)Bana da yolla