Batuhank87
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 208
steamdan gta 5 aldım fakat geri iade etmek istiyorum kartla aldım ama iade yönteminde kartı seçtiğim zaman bu yöntemle iade edilemez steam cüzdanını seçiniz diyor
demek ki steam cüzdanına yatırıp oradan almışsın.steamdan gta 5 aldım fakat geri iade etmek istiyorum kartla aldım ama iade yönteminde kartı seçtiğim zaman bu yöntemle iade edilemez steam cüzdanını seçiniz diyor
yani daha doğrusu benim hesap değil bi abinin hesabıdemek ki steam cüzdanına yatırıp oradan almışsın.
öylemi yapmışyani daha doğrusu benim hesap değil bi abinin hesabı
Ha? Kimin hesabı?yani daha doğrusu benim hesap değil bi abinin hesabı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
öylemi yapmış
steam cüzdana yatırdıysam niye kart seçeneği çıkıyordemek ki steam cüzdanına yatırıp oradan almışsın.
e tamam iade edilemez diyo bu yöntemle işte.Sorun ne?steamdan gta 5 aldım fakat geri iade etmek istiyorum kartla aldım ama iade yönteminde kartı seçtiğim zaman bu yöntemle iade edilemez steam cüzdanını seçiniz diyor
orda yanlış yazdım hesap benim değil başkasının ve hem epice gta 5 almış hem steame gta 5 almış steamdekini iade etcemHa? Kimin hesabı?
Tamam, Steam cüzdanına iade edeceksin mecbur. Karta iade edilmeyen bir yöntemi kullanmış satın alırken.orda yanlış yazdım hesap benim değil başkasının ve hem epice gta 5 almış hem steame gta 5 almış steamdekini iade etcem