Neler Yeni

GTA 5 İPTAL EDİLİYOR İDDİASI!!

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
500 kere aynı konu açıldı lütfen ''ARA'' seçeneğine yazın bir bakın böyle bir şey var mı ondan sonra konu açın
Maalesef milletimiz neredeyse hiç araştırma yapmaz.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
olabilir yinede dikkat edelim kardeşim zaten birisi primle büyümüş neyse
O canlı yayında konuşan adam zaten dedi "Epic games böyle bir şey yapabilir bence olabilir" dedi. Yalan olduğu belli.

tab_enter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Tab+Enter
ABİ YALAN ŞUNLAR İNANMAYIN ARTIK !!!!!
tamam
Mesaj otomatik birleştirildi:

O canlı yayında konuşan adam zaten dedi "Epic games böyle bir şey yapabilir bence olabilir" dedi. Yalan olduğu belli.
prim yapıyor o bence

Yeter. Dogru degil
tamam

Dostum 2. videoyu izlemedim ama 1. videoyu Epic mi söylemiş? Epic'in böyle bir yasası var evet 2 saatten az oynanırsa kütüphaneden kalkma riski var ama bu risk eğer 2 saatten az oynayıp hile kullanır ve ban yersen kütüphanenden oyunu kaldırıyor. Onunla alakası yok.
Ben indirmedim kütüphanede diyelim kalkar mı?

Swarthy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Yağız Ceyran
Dostum "Tüm oyunlar, oyun 2 saatten daha az bir süre boyunca çalıştığı sürece, satın alma tarihinden itibaren 14 gün içinde herhangi bir nedenle iade edilebilir. Yasaklandığınız veya Hizmet Şartlarını ihlal ettiğiniz oyunlar için para iadesi alma hakkı elde edemezsiniz. " Epic'in sayfasında genel açıklamasına mı inanalım, yoksa prim kasmaya çalışan ve kaynağının bile olmadığı kişilere mi?
Bu attığım yazıya ulaşmak için tıkla.

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Bakın epic gameste öyle bir şey yok benim for honor world war z gibi oyunlarım vardı bedava olarak aldım bunları ve son 3 4 aydır hiç girmedim ona rağmen hala duruyor.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Videoları rapor eder misiniz.

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Dostum "Tüm oyunlar, oyun 2 saatten daha az bir süre boyunca çalıştığı sürece, satın alma tarihinden itibaren 14 gün içinde herhangi bir nedenle iade edilebilir. Yasaklandığınız veya Hizmet Şartlarını ihlal ettiğiniz oyunlar için para iadesi alma hakkı elde edemezsiniz. " Epic'in sayfasında genel açıklamasına mı inanalım, yoksa prim kasmaya çalışan ve kaynağının bile olmadığı kişilere mi?
Bu attığım yazıya ulaşmak için tıkla.
O parayla alınan oyunlar için diyor ki 14 gün içinde iade edebilirsin ve 2 saat sınırını aşmadan steam dede var böyle bir şey

Swarthy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Yağız Ceyran
tamam

prim yapıyor o bence

tamam

Ben indirmedim kütüphanede diyelim kalkar mı?
Ban yemediğin sürece veya rahatsız edici bir şey yaparsan Epic tarafından kütüphanenden kaldırılır ve para iadesi yapılır fakat sen ücretsiz aldığın için sadece kütüphaneden kaldırılır.

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Olm var ya hard kolpacısınız

Swarthy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Yağız Ceyran
O parayla alınan oyunlar için diyor ki 14 gün içinde iade edebilirsin ve 2 saat sınırını aşmadan steam dede var böyle bir şey
Ama onların söylediği 2 saatle bu farklı. Ben de yanlış anlamışım bu yazıyı pardon

Ama onların söylediği 2 saatle bu farklı. Ben de yanlış anlamışım bu yazıyı pardon
Steamde olduğunu biliyorum da pardon ben yanlış anlamışım yazıyı

tab_enter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Tab+Enter
BURADA KENDİNİ HERŞEYDE ÇOK BİLENLERE SESLENİYORUM. FORUMDA KONU AÇILMIŞ AMA ADAMLARIN BAZILARI BENDE HONOR GİTTİ VS VS DEMİŞ. YANİ OLMA İHTİMALİ VAR KENDİNİZİ ZEKİ SANMAYIN:mad:. BEN KENDİMİ ALDIM GARANTİYE SONUÇTA.

Düzgünce uyaranlar sağolun.

Top Bottom