GTA 5 Online Araba Önerisi

Şu oyunda zamanda hileyle para almıştım hala ban yemedim ve paramıda car cur ede ede harcadım herşeyim var hala 200 milyon var vay be

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
eğer silahlı çatışmalara gireceksen armored kuruma al %80 mermi geçirmiyor gibi bir şey
eğer sadece hedef yerine hızlı gitmek istiyorsan kosatka'ya sparrow al çünkü M tuşundan istediğin zaman yanına çağırabiliyorsun patlarsa da biryeri araman gerekmiyor füzesi falanda var fiyatına göre çok OP

• Beğen
eğer silahlı çatışmalara gireceksen armored kuruma al %80 mermi geçirmiyor gibi bir şey
eğer sadece hedef yerine hızlı gitmek istiyorsan kosatka'ya sparrow al çünkü M tuşundan istediğin zaman yanına çağırabiliyorsun patlarsa da biryeri araman gerekmiyor füzesi falanda var fiyatına göre çok OP
savage helikopteri aldım sabah
sparrow olayını da aldıktan birkaç saat sonra öğrendim yine de alınır mı o? yoksa başka bir şeye mi biriktireyim

savage helikopteri aldım sabah
sparrow olayını da aldıktan birkaç saat sonra öğrendim yine de alınır mı o? yoksa başka bir şeye mi biriktireyim
sparrow oyundaki en mantıklı şey çünkü hem sınırsız füzesi var hem flare'ları var hem patlayınca hemen geri geliyor hemde istediğin yere yanına kadar çağırabiliyon

• Beğen
Hocam yanlış anlaşılmasın ama para kasmak (benim için) çok saçma. Herkes trainer kullanırken exploit yaparken araç, facility vb almak için haftalarca veya aylarca bu rezalet ortamda para kasmak yerine 200-300tl verip hesabı maxlayabiliyoruz. Asla ve asla tavsiye değildir herhangi bir sorunda bunu üstüme almam, yapanlar kendi sorumluluğunda yapabilir. Zamanında verdim 300tl hesap full artı full ve çoğu araba var ona rağmen 250m kadar bir para arttı. Araç olarak ta birinin renginden mi sıkıldım, yapıştırıyorum yeni bitane.

• Beğen
Hocam yanlış anlaşılmasın ama para kasmak (benim için) çok saçma. Herkes trainer kullanırken exploit yaparken araç, facility vb almak için haftalarca veya aylarca bu rezalet ortamda para kasmak yerine 200-300tl verip hesabı maxlayabiliyoruz. Asla ve asla tavsiye değildir herhangi bir sorunda bunu üstüme almam, yapanlar kendi sorumluluğunda yapabilir. Zamanında verdim 300tl hesap full artı full ve çoğu araba var ona rağmen 250m kadar bir para arttı. Araç olarak ta birinin renginden mi sıkıldım, yapıştırıyorum yeni bitane.
sparrow oyundaki en mantıklı şey çünkü hem sınırsız füzesi var hem flare'ları var hem patlayınca hemen geri geliyor hemde istediğin yere yanına kadar çağırabiliyon
Şu oyunda zamanda hileyle para almıştım hala ban yemedim ve paramıda car cur ede ede harcadım herşeyim var hala 200 milyon var vay be
Bu olabilir belki, göreve vs. giderken baya işime yarıyordu benim. MK II versiyonu çok daha iyi ama pahalı.
Alıntıyı görüntüle
nightshark aldım şimdilik birkaç gündür kullanıyorum iyi güzel ama döndürülemeyen silah takılı silahlı insurgent almaya değer mi? şoför olarak sürerken birden arka koltuğa geçip silaha geçebiliyor muyum? yoksa parayı terrorbyte'a mı vereyim?

nightshark aldım şimdilik birkaç gündür kullanıyorum iyi güzel ama döndürülemeyen silah takılı silahlı insurgent almaya değer mi? şoför olarak sürerken birden arka koltuğa geçip silaha geçebiliyor muyum? yoksa parayı terrorbyte'a mı vereyim?
Terrorbyte daha mantıklı olur bence. Onun dışında menacer a da bakabilirsin

• Beğen
En iyi ve kullanışlı araba toreador.

PvP araçları istiyorsan toreador,scramjet, ruiner 2000 ve deluxo öneririm. Kullanmasını bilirsen opressor mk2 katili olursun. Genel kullanımda da yine deluxo öneririm.

• Beğen
Şu an 1,7m var cluckin bell farm raid'den baya para kastım hangar vs de açık. Cayo pericoyu da anladım nasıl yapıldığını 1,2m aldım oradan. Oyun başından beri bedava olan duke o death kullanıyorum ama top speed ve hızlanması düşük. Zırhlı hangi arabayı alabilirim? Yoksa helikopter mi almalıyım bana daha kullanışlı gibi geliyor. Para kasarım sorun değil 5-10m olmasın da
Tek başıma oynuyorum
kuruma armored almanı tavsiye ederim hem zırhlı hem hızlı hem ucuz, tipi de güzel, araçdan inmeden her yeri temizliyorsun görev alanında, yarış yapıyorsan oyunun ucuz ve en hızlı arabalarından deveste eight al tank gibi araba vurduğu arabaya uçuran bir racing araçtır, işk arabam oydu ve tüm servetimin temelinde o araç vardır, uçan bir şey istiyorsan da hiç araç alma kosatkanın helikopterini satın al hem istediğin yere anında çağırabiliyorsun hem çok hızlı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu olabilir belki, göreve vs. giderken baya işime yarıyordu benim. MK II versiyonu çok daha iyi ama pahalı.
Alıntıyı görüntüle
bunu iyi oynamak için baya antreman yapmak lazım ama güdümlü roketleri oyunun en iyi roketlerinden kitlendiğini kaçırmazsın ama işte dediğim gibi kullanımı pek rahat değil savaş esnasında

• Beğen
Geri