Neler Yeni

GTA 5 Online Nasıl Hızlı Para Kazanırım ? Ve Twitch Prime Car Meet Dlcsi Sorunu

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,941
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
hile mi sadaqwdsadawda :D yok kanka tek bi gta 5 hesabım var riske atmıyım nolur nolmaz zaten oyun fiyatları malum sdawdsdaw
benim para;

CASH$906,279,272

BANK$886,512,319

Totali sen hesaplarsın

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,941
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,558
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Hile istersen bana gel hocam öyle trainerlar daha riskli oluyor inanın 3-4 hesabı patlamış biri olarak söylüyorum en güvenlir yöntemi buldum şu an.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Nerden bulurum hileyi ?
Çiit Encin indir. Açıp oyuna gir. Sonra şunu yap: Ucuz araba satın al, arabaya hasar ver, modifiyeciye götür, arabanın anlık fiyatını Çiit Encin'e girip New Scan de, arabayı tamir et, yeni fiyatı Çiit Encin'e gir, Next Scan de, solda çıkan yazılara CTRL+A yap, hemen altındaki oka bas, tekrar CTRL+A yap, birindeki Value yazısına çift tıkla, istediğin miktarı gir (Max 50Mn) ama virgül/nokta koyma sayıların arasına, sonra Enter'a bas, oyuna girip arabayı sat, arabayı dışarı çıkart, Çiit Encin'i kapa, oyundan çıkıp tekrar gir. HAYIRLI OLSUN.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
KADİRCAN ÖZCAN
Çiit Encin indir. Açıp oyuna gir. Sonra şunu yap: Ucuz araba satın al, arabaya hasar ver, modifiyeciye götür, arabanın anlık fiyatını Çiit Encin'e girip New Scan de, arabayı tamir et, yeni fiyatı Çiit Encin'e gir, Next Scan de, solda çıkan yazılara CTRL+A yap, hemen altındaki oka bas, tekrar CTRL+A yap, birindeki Value yazısına çift tıkla, istediğin miktarı gir (Max 50Mn) ama virgül/nokta koyma sayıların arasına, sonra Enter'a bas, oyuna girip arabayı sat, arabayı dışarı çıkart, Çiit Encin'i kapa, oyundan çıkıp tekrar gir. HAYIRLI OLSUN.
Online içinm dahil mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hile istersen bana gel hocam öyle trainerlar daha riskli oluyor inanın 3-4 hesabı patlamış biri olarak söylüyorum en güvenlir yöntemi buldum şu an.
Ne kadar güvenli ?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,558
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Online içinm dahil mi ?

Ne kadar güvenli ?
epic games bedava gta dağıttığından beri her ay 3-4 kez yapıyorum ban yemedim
bu kadar güvenli diyebilirim
güvenli olmasının bir başka sebebi ise diğer hileler gibi oyuna dll karışmıyor bu yüzden algılanması daha zor
ki şu ara rockstar games araba kopyalayanlara target attığından en mantıklı yöntem diyebilirim.
trainerlar oyun dosya konumuna eklenince çok kolay anlaşılıyor istersen tek başına sunucuda yap her türlü ban yersin

benim methodum oyunun değerlerini çok kısa bir süreliğine değiştirerek oluyor zannımca bu yüzden henüz ban yemedim.

Penguen

80+ Silver
Aç gitsin hileyi. Invite Only session'da yap. Yapıp oyunu kapat, programı sil, bilgisayarı yeniden başlat gir.
Kiddions modest menuyu ben ve arkadaşım kullanmıştı, hala güvenli mi bilmiyorum. Yani açıp ban yersen bana kızma. Unknown cheats'den indirmiştim ben. İngilizcen yoksa biraz sıkıntılı çünkü program num keylerle kullanılıyor ve kullanması zor biraz. Zor değil de, ingilizce lazım.

21ebu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Ebubekir
Aga hile kullanmadan tadını çıkar ban yersen biliyorsun fiyatları boşve bence bulaşma hiç

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
KADİRCAN ÖZCAN
Aga hile kullanmadan tadını çıkar ban yersen biliyorsun fiyatları boşve bence bulaşma hiç
Öyle aga ama oyunda paraya ihtiyacım var ne yapıcam bilmiyorum cheat engine diyenler var kafam çok karışık şuan ne yapıyım bilemiyorum :D

epic games bedava gta dağıttığından beri her ay 3-4 kez yapıyorum ban yemedim
bu kadar güvenli diyebilirim
güvenli olmasının bir başka sebebi ise diğer hileler gibi oyuna dll karışmıyor bu yüzden algılanması daha zor
ki şu ara rockstar games araba kopyalayanlara target attığından en mantıklı yöntem diyebilirim.
trainerlar oyun dosya konumuna eklenince çok kolay anlaşılıyor istersen tek başına sunucuda yap her türlü ban yersin

benim methodum oyunun değerlerini çok kısa bir süreliğine değiştirerek oluyor zannımca bu yüzden henüz ban yemedim.
Özel mesaj falan varsa oradan yazar mısın nasıl yapacağımı ?

Evet. Ancak Invite Only Session'da yapmanızı öneririm.
cheat engine mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,929
Üyeler
163,408
Son üye
Guard_of_Lord
Top Bottom