Neler Yeni

GTA 5 ONLİNE NASIL OYNANIR

ubbes2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
ali soyys
merhaba arkadaşlar gta 5 aldım online oynucam nasıl oynanıyor serverlar felan mı var öyle mi giriliyor yoksa görev felan mı yapıyoruz amaç nedir nasıl işliyor :D anlatırsanız sevinirim bazıları ev araba alıyormuş sanırım okumuştum bi yerlerde nasıl ne yapıylıor

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Halil Cirid
Instagram
halilcirid.1
Oyuna girin. Oradan pause menüsünde online kısmı var oraya tıklayın. Ardından invite only session derseniz siz ve davet ettiğiniz kişilerin katılacağı sunucu oluşturulacak. Eğer Public Sunucuya girerseniz herkese açık ve yüksek sayıda Hileci Barındıran sunuculara Katılırsınız.

ubbes2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
ali soyys
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyuna girin. Oradan pause menüsünde online kısmı var oraya tıklayın. Ardından invite only session derseniz siz ve davet ettiğiniz kişilerin katılacağı sunucu oluşturulacak. Eğer Public Sunucuya girerseniz herkese açık ve yüksek sayıda Hileci Barındıran sunuculara Katılırsınız.
kanka girip peki napıyoruz normal offlinedaki gibi görev felan mı yapıyoruz online ne gibi artısı var :D

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
kanka girip peki napıyoruz normal offlinedaki gibi görev felan mı yapıyoruz online ne gibi artısı var :D
RP serverler var oralarda keyif alabilirsin gerçek hayattaki gibi davranıyorsun full role eğlenceli oluyor

ubbes2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
ali soyys
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
RP serverler var oralarda keyif alabilirsin gerçek hayattaki gibi davranıyorsun full role eğlenceli oluyor
ne gibi şeyler yapılıyor knkam mesala gerçek hayat modu

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
merhaba arkadaşlar gta 5 aldım online oynucam nasıl oynanıyor serverlar felan mı var öyle mi giriliyor yoksa görev felan mı yapıyoruz amaç nedir nasıl işliyor :D anlatırsanız sevinirim bazıları ev araba alıyormuş sanırım okumuştum bi yerlerde nasıl ne yapıylıor
Keşke konu açmadan youtubeye falan baksan,oyuna gir ayarlara gel orda online yazması lazım.Veya oyunu açınca sağ altta hikaye modunun yanında online olması lazım hikaye modunda en baştaki görevi yaptıktan sonra.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,539
Üyeler
164,692
Son üye
brkdrk
Top Bottom