Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
O sırada SSD'de 60GB yer kaldı diye GTA 5 oynayamayan ben
Çok teşekkürler..@Mehmet ama o heistleri tek kişi yapamıyorsun. Sadece en son gelen Cayo Perico Heist i tek kişi yapabiliyorsun. Ama istersen çoklu kişiyle de girebilirsin
Bende de yer çok az. Hdd alacağım para biriktirip.O sırada SSD'de 60GB yer kaldı diye GTA 5 oynayamayan ben
ben de videosunu izledim çok iyi heist. şuan evde değilim eve gidince yapacağımArkadaşla hazırlık görevlerini bitirdik, dün finale başladık... Tamamen gizli gitmeye çalışıyorduk ayrıca her bölgeye uğramayı düşünüyorduk. Uzun süreceğinden sonraya bıraktık. Seçenekler oldukça fazla gibi, ben memnun kaldım.
Bir iki kere yakalandık, adamların silah ve zırh azaltma görevini yapmayınca zor geldi o yüzden sonraya bıraktık
Yeni deniz altı mı geldi?Oyuna yeni, çok iyi bir heist geldi. Yeni bir disko. Yeni uçaklar, arabalar, tekneler geldi. Yeni silah geldi. Ve benim en beğendiğim şey denizaltı gelmesiydi. Bence çok güzel bir güncelleme. Rockstar yapıyor işini. Hayranım bu şirkete. Peki sizin düşünceleriniz neler ?
evet. çok büyük, yat kadar.Yeni deniz altı mı geldi?
Hemen bakmam lazım merak ettim. Böyle egzotik mi denir bilmem ama bu tür şey aşırı hoşuma gidiyor.evet. çok büyük, yat kadar.
BAN olmuyor muArcade'den ya da evdeki heist odasında ayarlıyorsun. Birkaç görev yapıyorsun. Sonra başlatabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eğlenmek için birqz paranın olması lazım knk. Paran olduğu sürece yapacak şeyler bitmiyor. Zaten bu yüzden herkes para hilesi yapıyor. Oyunun büyük çoğunluğunda ben de dahil para hilesi var.
para farkıyla çok iyi özellikler de ekleyebiliyorsun. 4000 m giden manuel senin kullanabildiğin bir füze takabiliyorsun ve değişik bir su aracıyla küçük bir helikopter koyabiliyosun içine.evet. çok büyük, yat kadar.
çok iyi bence. paran varsa kesinlikle almalısınHemen bakmam lazım merak ettim. Böyle egzotik mi denir bilmem ama bu tür şey aşırı hoşuma gidiyor.
Milyar milyar parası olan bne??1m parası olup zırhlı araç alan bne
para ile yaptırdım. ama ban atmayan ücretsiz hileler de var. ama güvenemedim onlaraBAN olmuyor mu
para olunca efso oluyor oyun.Milyar milyar parası olan bne??