Neler Yeni

Yardım gta 5 oyunu çökme sorunu

Barmelow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Barış AKŞAHİN
Instagram
barmelow
Steam
barmelow
Facebook
barmelow
Malum gta 5 ücretsiz, bende herkes gibi oyunu aldım ve gerekli kurulumları yaptım fakat oyuna giriyorum ve aradan 5 dkk geçmeden oyun çöküyor 😐 farklı sitelerden falan baktım benim gibi sorun yaşayan pek kişi yok varsa da farklı çökme sorunları. Oyuna giriş yapıyorum ve aradan 5 dkk bile geçmemişken oyun çöküyor. Hatta bazen mavi ekran vermesine bile sebep olabiliyor. Var mı aynı sorunu yaşayan veya da çözümünü bilen ? varsa Allah rızası için yardım etsin bea :((

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
çöktüğünde bir hata kodu vs çıkmıyor mu ekrana sistem gereksinimlerini karşıladığı dan emin misin

Ribozom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Toprak
HD Tune ile quick scan ayarını açmadan error scan yaptır. İşlem uzun sürebilir. Ve sistemini tam olarak yaz.

Barmelow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Barış AKŞAHİN
Instagram
barmelow
Steam
barmelow
Facebook
barmelow
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çöktüğünde bir hata kodu vs çıkmıyor mu ekrana sistem gereksinimlerini karşıladığı dan emin misin

HD Tune ile quick scan ayarını açmadan error scan yaptır. İşlem uzun sürebilir. Ve sistemini tam olarak yaz.

sistem -i5 670-asboard gt730 4gb-8 gb 1333 mhz ram . Mavi ekran hatası verdiğinde ise "video scheduler internal error" diye bir hata veriyor

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
o sistem gta açmaz sanırım işlemci yetemiyor olabilir

Barmelow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Barış AKŞAHİN
Instagram
barmelow
Steam
barmelow
Facebook
barmelow
o sistem gta açmaz sanırım işlemci yetemiyor olabilir
aga oyunun içindeki grafik ayarları sekmesindeki bench testinde en az 38 fps alıyor hiç ama hiç altına düşmüyor fakat orda bile bi araca bindiğinde çöküyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

aga oyunun içindeki grafik ayarları sekmesindeki bench testinde en az 38 fps alıyor hiç ama hiç altına düşmüyor fakat orda bile bi araca bindiğinde çöküyor
misal o testte uçak sürme simülesi var orda çöküyor

Ribozom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Toprak
sistem -i5 670-asboard gt730 4gb-8 gb 1333 mhz RAM . Mavi ekran hatası verdiğinde ise "video scheduler internal error" diye bir hata veriyor
Böyle bir konu buldum:
Malesef mavi ekran yorumlamayı bilmiyorum ve burada olduğunu da düşünmüyorum. Yorum gelmezse Technopat Sosyal'e Türkçe kurallarına dikkat ederek konu açabilirsin.

Barmelow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Barış AKŞAHİN
Instagram
barmelow
Steam
barmelow
Facebook
barmelow
Böyle bir konu buldum:
Malesef mavi ekran yorumlamayı bilmiyorum ve burada olduğunu da düşünmüyorum. Yorum gelmezse Technopat Sosyal'e Türkçe kurallarına dikkat ederek konu açabilirsin.
teşekkür ederim o linke de baktım dün falan ama ne yaptıysam çözemedim :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom