evet sınırsız yerim diye risk almak istemiyorum bilgin icin tesekkürlerbazı kişiler var admin hesaplarını çalıp basıyorlar, bana biri basmıştı ban yememiştim level para vs.
fakat cheat engineden ban yeniliyor ve tekrar ban yerseniz sınırsız atılıyor
knk yapma permaya kadar yolu vararkadaşlar chat engineden level ve para hilesi yaptım 30 gün ban yedim yeniden açıldı hesabım ban riski olmadan para ve level hilesi yapılabilicek bir uygulama varmıdır ?
kanki hilesiz de oynanmıyor ki :=)Akıllanmıyor la ban yersin kanka.
öyle maalesef, ömer dmn den falanda alırsan yersin ban ben o yüzden yedim steamden, epicdende engine yüzünden yemiştimkanki hilesiz de oynanmıyor ki :=)
knk kosatka al cayo perico heistte glixht yap o soygunu sınırsız yapabiliyon öyle para kas 7dkda 1.6m para geliyokanki hilesiz de oynanmıyor ki :=)
dostum bu dediğib şeyin bi linki filan var mı acaba sende varsa rica etsem atarmısınknk kosatka al cayo perico heistte glixht yap o soygunu sınırsız yapabiliyon öyle para kas 7dkda 1.6m para geliyo
galiba hilesiz devam edicez Döyle maalesef, ömer dmn den falanda alırsan yersin ban ben o yüzden yedim steamden, epicdende engine yüzünden yemiştim galib
aynen ban yemiştim bende geçen ay 1 haftada bunu yaparak yine her şeyi aldım sıkıldım oyunu bıraktım bence yapmasın oyun sarmıyor öyleknk kosatka al cayo perico heistte glixht yap o soygunu sınırsız yapabiliyon öyle para kas 7dkda 1.6m para geliyo
yazarsan çok fazla bulursun ben hayatsızlık yapıp 20m+ para kastım uçan araba uçak tank falan aldımdostum bu dediğib şeyin bi linki filan var mı acaba sende varsa rica etsem atarmısın
Mesaj otomatik birleştirildi:
galiba hilesiz devam edicez D
tamamdır tesekkürleryazarsan çok fazla bulursun ben hayatsızlık yapıp 20m+ para kastım uçan araba uçak tank falan aldım