GTA 5 son görev

Reaksiyon skoru
189
Arkadaşlar bu karantina günlerinde gta 5'i bitirdim. Bilen bilir son görevde 3 seçenek sunuyor:
A- Micheal öldür
B- Trevor öldür
C- Kendini öldür
Ben elbette C seçeneğini seçtim .d planlar falan yaptılar bütün düşmanları akladık hepsini tek tek paylaşa paylaşa.
Şimdi sorum şu ben C değil de atıyorum Trevor u öldürü seçseydim yine aynı şeyle mi sonuçlanacaktı yoksa başka bir senaryo mu karşımıza çıkacaktı?

Arkadaşlar bu karantina günlerinde gta 5'i bitirdim. Bilen bilir son görevde 3 seçenek sunuyor:
A- Micheal öldür
B- Trevor öldür
C- Kendini öldür
Ben elbette C seçeneğini seçtim .d planlar falan yaptılar bütün düşmanları akladık hepsini tek tek paylaşa paylaşa.
Şimdi sorum şu ben C değil de atıyorum Trevor u öldürü seçseydim yine aynı şeyle mi sonuçlanacaktı yoksa başka bir senaryo mu karşımıza çıkacaktı?
Elbette başka bir senaryo çıkacaktır okumak istemiyorsan gerisini okuma spoiler vereceğim B seçersen trevor'ı canlı canlı yakarak öldürüyoruz oyun öyle bitiyor. A seçersen Michael yüksekten düşüp ölüyor. En iyisi C seçeneği senaryo bakımından da en dolu dolusu.

A- Micheal öldür
B- Trevor öldür
C- Kendini öldür
A veya B'i seçersen oyuna onlarsız devam edip paylarını alıyorsunuz. Story modda o karakter kitleniyor.

Geri