nasıl yapıldığını ve ne olduğunu bilmiyorumDosyaları doğrulamayı denedinmi?
Oyun Steam'den ise:nasıl yapıldığını ve ne olduğunu bilmiyorum
hocam ayrıca oyuna her girişimde bana bu uygulamanın cihazınızda değişiklik yapmasına izin veriyor musunuz diyor bunu kapatamaz mıyım veya gerekli bir şey miDosyaları doğrulamayı denedinmi?
hocam son soruya sen de bakabilir misinOyun Steam'den ise:
Steam Destek :: Oyun Dosyalarının Bütünlüğünün Doğrulanması
help.steampowered.com
Oyun Epic Games Store'dan ise:
Epic Games Başlatıcısı'nda oyun dosyalarını nasıl doğrularım? - Teknik Destek Desteği
Oyun dosyalarını doğrulamak, genellikle oyununu oynamana engel olan yükleme bozukluğunu çözebilir. 1. Oyun dosyalarının yüklemesini doğruwww.epicgames.com
Ayarlara baktınız mı?Dün hiçbir problem yoktu. Sabah girdiğimde story moda girmiyor online moda giriyordu şaşırtıcı bir şekilde. Şimdi ise ikisine de girmiyor. Ne yapabilirim
ayarlarda bir problem yok 1650 16gb ram i5 9300 var high grafiklerde fps 70 110 arası değişiyor fps problemi olmuyor 60hz olduğu içinAyarlara baktınız mı?
Benim kartım 2048mb idi ama ayarlar yükselmiş ve 2100mb kullanmaya çalışıyordu.
Ayarları düşürünce düzelmişti .
Steamde'mi oynuyorsun, yoksa epic games'deminasıl yapıldığını ve ne olduğunu bilmiyorum
Yönetici izni istiyor, oyunun çalışması için gerekli. Oyun korsan mı?hocam ayrıca oyuna her girişimde bana bu uygulamanın cihazınızda değişiklik yapmasına izin veriyor musunuz diyor bunu kapatamaz mıyım veya gerekli bir şey mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam son soruya sen de bakabilir misin
epic games ama doğrulama işlemini yaptım şuan oyunu açıyorumSteamde'mi oynuyorsun, yoksa epic games'demi
Steamde'mi oynuyorsun, yoksa epic games'demi
hayır epic gamesten indirdim korsan değilYönetici izni istiyor, oyunun çalışması için gerekli. Oyun korsan mı?
yaptımepic te oynuyorsan gta nın üzerine gelip sol altta bulunan üç noktaya tıkla ardından doğrula de ve tekrar dene.
sonuç?hayır epic gamesten indirdim korsan değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
yaptım