gta 5 yüklü ama yükle diyor ?

ElyyaK

80+ Silver
Reaksiyon skoru
372
epic games gta 5 yüklü ama yükle diyor nasıl düzelteceğim yardım edermisiniz

Çıkıp tekrar gir? En kötü yeniden başlat bilgisayarı.

Oyunu Tekrar Yükle Deyip Dosya Konumu Olarak Gta 5 İn Olduğu Yeri Gösterin.

aynısını yaptım hala iniyor
Dostum Bu Adımları Denermisin.
  1. Epic Games Başlatıcısı'nı aç.
  2. Kütüphanene git.
  3. Sabit diskinde bulunan oyunu indirmeye başla.
  4. İndirme başladıktan birkaç saniye sonra indirmeyi durdur.
  5. Sağ alt köşedeki tepsi simgesine sağ tıklayarak ve ardından Çık'a basarak Epic Games Başlatıcısı'ndan çık.
  6. Mevcut oyun dosyalarını, indirmeye başladığın dizine kopyala (Varsayılan: C:\Program Files\[oyunadı]\)
    Not: Daha önce yüklediğin oyunun .egstore klasörü mevcutsa, dosyaları yeni indirme dizinine kopyalamadan önce bu klasörü sil.
  7. Epic Games Başlatıcısı'nı başlat.
  8. Oyununu başlat.
    Not: Küçük bir indirme yapılabilir fakat oyunun tüm oyun dosyalarını indirmeye gerek kalmadan başlayacaktır.

ya şakamı bu ya inili olduğu haldde inidiriyor ? epici e diskine kursam olurmu c ye kurmustum gta e ındırmıstım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu çözümü anlamadım ben dcden yardım edebılrmsıın
Dostum Bu Adımları Denermisin.
  1. Epic Games Başlatıcısı'nı aç.
  2. Kütüphanene git.
  3. Sabit diskinde bulunan oyunu indirmeye başla.
  4. İndirme başladıktan birkaç saniye sonra indirmeyi durdur.
  5. Sağ alt köşedeki tepsi simgesine sağ tıklayarak ve ardından Çık'a basarak Epic Games Başlatıcısı'ndan çık.
  6. Mevcut oyun dosyalarını, indirmeye başladığın dizine kopyala (Varsayılan: C:\Program Files\[oyunadı]\)
    Not: Daha önce yüklediğin oyunun .egstore klasörü mevcutsa, dosyaları yeni indirme dizinine kopyalamadan önce bu klasörü sil.
  7. Epic Games Başlatıcısı'nı başlat.
  8. Oyununu başlat.
    Not: Küçük bir indirme yapılabilir fakat oyunun tüm oyun dosyalarını indirmeye gerek kalmadan başlayacaktır.

Klasik berbat Epic Launcher'ı. Bedava oyun vermeye yatırım yapacağına şu başlatıcısını düzeltsin.

ya şakamı bu ya inili olduğu haldde inidiriyor ? epici e diskine kursam olurmu c ye kurmustum gta e ındırmıstım

Sesli İletişim Kurmuyorum Maalesef.

Gayet açıklayıcı yazılmış neresini anlamadın.

Son düzenleme:
Geri