Gta 5'de Yanan arabanın seni öldürmesi.

Hikoreis

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,905
Arkadasımla sadece ikimizin olduğu bir sunucuda oyun oynuyorduk gta 5 onlinede her neyse sonra bi anda alakasız arkada bir şarkı cıktı ve sonrasında yanan bir araba gelip beni öldürdü içi boştu füze falan attım bir şey olmadı sunucuda ikimizdik sadece ne olabilir bu? Araba etrafını yakıyordu içi boştu ve kendide yanıyordu.

Ciddi merak ediyorum cevap verirseniz sevinirim. Arkadaşım böyle bir şey yapabilir mi bana birde her öldüğümde öküz gibi uzağa atıyordu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cinler hocamm @Harley Quinn❖ açıkla lan bunu da
Hocam ciddi anlamadım anlık oldu ghost rider tarzı birşeydi yani şimşek falanda çakıyordu sunucuda ama ikimizdik.

Arkadasımla sadece ikimizin olduğu bir sunucuda oyun oynuyorduk gta 5 onlinede her neyse sonra bi anda alakasız arkada bir şarkı cıktı ve sonrasında yanan bir araba gelip beni öldürdü içi boştu füze falan attım bir şey olmadı sunucuda ikimizdik sadece ne olabilir bu? Araba etrafını yakıyordu içi boştu ve kendide yanıyordu.
Hileciler sunucuyu patlatmış işte

Biz arkadaşla görevdeyken hilenin biri geldi kurye motoruyla, aldı beni bitirme yerine ışınladı, sonra ceo ya aldım prep leri 5 dk da bitirdi, biz de arkadaşla muhabbet ettik.

Rockstarın getirdiği bi update ,hile değil. Halloween DLC si ile geldi. Sunucuda bir süre durunca spawn oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,453
Üyeler
183,837
Son üye
mambaout
Geri