Neler Yeni

Gta 5'de Yanan arabanın seni öldürmesi.

Hikoreis

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,905
İsim
Onur Ğ
Arkadasımla sadece ikimizin olduğu bir sunucuda oyun oynuyorduk gta 5 onlinede her neyse sonra bi anda alakasız arkada bir şarkı cıktı ve sonrasında yanan bir araba gelip beni öldürdü içi boştu füze falan attım bir şey olmadı sunucuda ikimizdik sadece ne olabilir bu? Araba etrafını yakıyordu içi boştu ve kendide yanıyordu.

Hikoreis

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,905
İsim
Onur Ğ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ciddi merak ediyorum cevap verirseniz sevinirim. Arkadaşım böyle bir şey yapabilir mi bana birde her öldüğümde öküz gibi uzağa atıyordu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

cinler hocamm @Harley Quinn❖ açıkla lan bunu da
Hocam ciddi anlamadım anlık oldu ghost rider tarzı birşeydi yani şimşek falanda çakıyordu sunucuda ama ikimizdik.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Arkadasımla sadece ikimizin olduğu bir sunucuda oyun oynuyorduk gta 5 onlinede her neyse sonra bi anda alakasız arkada bir şarkı cıktı ve sonrasında yanan bir araba gelip beni öldürdü içi boştu füze falan attım bir şey olmadı sunucuda ikimizdik sadece ne olabilir bu? Araba etrafını yakıyordu içi boştu ve kendide yanıyordu.
Hileciler sunucuyu patlatmış işte

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,604
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack

keremgencer_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Kerem Gencer
Biz arkadaşla görevdeyken hilenin biri geldi kurye motoruyla, aldı beni bitirme yerine ışınladı, sonra ceo ya aldım prep leri 5 dk da bitirdi, biz de arkadaşla muhabbet ettik.

Fortunata

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Uğur Hasmaden
Instagram
ugur_hasmaden
Rockstarın getirdiği bi update ,hile değil. Halloween DLC si ile geldi. Sunucuda bir süre durunca spawn oluyor.

Hikoreis

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,905
İsim
Onur Ğ
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,703