Neler Yeni

gta 6 için ps5 alınır mı ?

adonisss

80+
rx 6600 pc var gta 6 içinde mayıs haziran gibi ps5 almak istiyorum mantıklımı yoksa pc yetermi

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
mecit burak kılıç
rx 6600 pc var gta 6 içinde mayıs haziran gibi ps5 almak istiyorum mantıklımı yoksa pc yetermi
kiralayıp oynayıp geri gönderebilirsiniz eğer sadece gta 6 içi alacaksanız birde cd şeklindede oyunu kiralarsınız 1 aylığına 1400 1500e olayı kapatırsınız

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Daha çıkmamış oyun için bir adım atmak mantıksız olur bence bi bakmışsın senin bilgisayar yetiyor bencede yeter gibi ya tamam erkenden almak fiyat olarak daha avantajlı olursun ama o paraylada belki pc ni yükseltirsin

adonisss

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ohyti

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Dağhan Türüdü
Alma "PS5 PRO developer kit"sızıdırıldı şuan oyun geliştiricileri" PS5 PRO"için oyunlarını yapıyor.neredeyse minumum 2 kat gücünde olucak.
Büyük ihtimallede GTA VI pro için geliştiriliyor tam performansı ondan alırsın.Şuan alman hatta olur zaten ps5'de şuan bir şey yok birde adamlar pro çıkarıcağını sızdırdır baya mantıksız almak."GTA VI İÇİN"

adonisss

80+
Alma "PS5 PRO developer kit"sızıdırıldı şuan oyun geliştiricileri" PS5 PRO"için oyunlarını yapıyor.neredeyse minumum 2 kat gücünde olucak.
Büyük ihtimallede GTA VI pro için geliştiriliyor tam performansı ondan alırsın.Şuan alman hatta olur zaten ps5'de şuan bir şey yok birde adamlar pro çıkarıcağını sızdırdır baya mantıksız almak."GTA VI İÇİN"
exc oyunlarda oynayacağım yada onun yerine pcye gemapd alıp yanında epicten 1.5 - 2k lık oyun alacağım hangisi daha mantıklı

Ohyti

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Dağhan Türüdü
exc oyunlarda oynayacağım yada onun yerine pcye gemapd alıp yanında epicten 1.5 - 2k lık oyun alacağım hangisi daha mantıklı
exc için alıcak isen ps5'de çok güzel oyunlar var(Ps4 oyunlarını oynamadıysan eğer).Büyük ihtimalle gt vı zamanı pro ile normal arasında çok fark olucak herkesi pro almaya zorlayacaklar.İstersen temiz 2.el bir ps5 alırsan para kaybıda yaşamasın.Exc hiç oynamadıysan al ps5 hepsinde takıl akar gider

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,552
Üyeler
161,087
Son üye
vergi ver köle
Top Bottom