kiralayıp oynayıp geri gönderebilirsiniz eğer sadece gta 6 içi alacaksanız birde cd şeklindede oyunu kiralarsınız 1 aylığına 1400 1500e olayı kapatırsınızrx 6600 pc var gta 6 içinde mayıs haziran gibi ps5 almak istiyorum mantıklımı yoksa pc yetermi
Daha çıkmamış oyun için bir adım atmak mantıksız olur bence bi bakmışsın senin bilgisayar yetiyor bencede yeter gibi ya tamam erkenden almak fiyat olarak daha avantajlı olursun ama o paraylada belki pc ni yükseltirsinrx 6600 pc var gta 6 içinde mayıs haziran gibi ps5 almak istiyorum mantıklımı yoksa pc yetermi
yurtş dışı ps5 al hocam daha ucuzrx 6600 pc var gta 6 içinde mayıs haziran gibi ps5 almak istiyorum mantıklımı yoksa pc yetermi
uğraşamam hocam vergilerle az çok aynı parayurtş dışı ps5 al hocam daha ucuz
tabi sade gta 6 değil exc oyunlarıda oynarımkiralayıp oynayıp geri gönderebilirsiniz eğer sadece gta 6 içi alacaksanız birde cd şeklindede oyunu kiralarsınız 1 aylığına 1400 1500e olayı kapatırsınız
nerden alınıyor kanka alcam bendeyurtş dışı ps5 al hocam daha ucuz
hangi tarihde alıcan ustanerden alınıyor kanka alcam bende
Alma "PS5 PRO developer kit"sızıdırıldı şuan oyun geliştiricileri" PS5 PRO"için oyunlarını yapıyor.neredeyse minumum 2 kat gücünde olucak.rx 6600 pc var gta 6 içinde mayıs haziran gibi ps5 almak istiyorum mantıklımı yoksa pc yetermi
hocam 2. el sitelerde dolunerden alınıyor kanka alcam bende
exc oyunlarda oynayacağım yada onun yerine pcye gemapd alıp yanında epicten 1.5 - 2k lık oyun alacağım hangisi daha mantıklıAlma "PS5 PRO developer kit"sızıdırıldı şuan oyun geliştiricileri" PS5 PRO"için oyunlarını yapıyor.neredeyse minumum 2 kat gücünde olucak.
Büyük ihtimallede GTA VI pro için geliştiriliyor tam performansı ondan alırsın.Şuan alman hatta olur zaten ps5'de şuan bir şey yok birde adamlar pro çıkarıcağını sızdırdır baya mantıksız almak."GTA VI İÇİN"
exc için alıcak isen ps5'de çok güzel oyunlar var(Ps4 oyunlarını oynamadıysan eğer).Büyük ihtimalle gt vı zamanı pro ile normal arasında çok fark olucak herkesi pro almaya zorlayacaklar.İstersen temiz 2.el bir ps5 alırsan para kaybıda yaşamasın.Exc hiç oynamadıysan al ps5 hepsinde takıl akar giderexc oyunlarda oynayacağım yada onun yerine pcye gemapd alıp yanında epicten 1.5 - 2k lık oyun alacağım hangisi daha mantıklı