Neler Yeni

Gta 6 için ps5 pro mu yoksa düz ps5 yetermi

mstfersln

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa Erarslan
Arkadaşlar merhaba. Yaklasik 15 yildir pc kulanicisiyim ve gta 6 nin pc cikisini beklemek istemiyorum. İlk defa konsol alacagim icin soruyorum. Gta 6 duz ps5 de 60 fps calisirmi (4k calismaz biliyorum ama 1080 p yada 2k icin soruyorum) 60 pfs oynamak icin pro almaya gerek varmi. Oyun en cok bekledigim oyun oyuzden yuksek performans istiyorum. Nakit sıkıntım cok yok yardimci olursaniz sevinirim

mstfersln

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa Erarslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam, alışmanız biraz zaman alabilir gibi geliyor ne de olsa 15 yıldır pc kullanıyormuşsunuz.

Bence çalışır eğer çalışmazsa insanların tepki göstereceğini düşünüyorum. Ama bu benim düşüncem.
Aynen klavye mouse alıskınım ama gamepad yabanci geliyor gta 5i oynuyorum gamepadle alismak icin

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
...
Aynen klavye mouse alıskınım ama gamepad yabanci geliyor gta 5i oynuyorum gamepadle alismak icin
En iyisini yapıyorsunuz, yoksa o eller kolay kolay alışmaz. Eğer elleriniz alışırsa, GTA 6'yı oynamak için PS5 alabilirsiniz. Ama siz yine de o FPS şeyini iyi öğrenin oyun zevkiniz içinizde kalmasın.

asko56

80+ Silver
Arkadaşlar merhaba. Yaklasik 15 yildir pc kulanicisiyim ve gta 6 nin pc cikisini beklemek istemiyorum. İlk defa konsol alacagim icin soruyorum. Gta 6 duz ps5 de 60 fps calisirmi (4k calismaz biliyorum ama 1080 p yada 2k icin soruyorum) 60 pfs oynamak icin pro almaya gerek varmi. Oyun en cok bekledigim oyun oyuzden yuksek performans istiyorum. Nakit sıkıntım cok yok yardimci olursaniz sevinirim
gta 6 için sahibindende konsolculardan slim ps5 al geç fazla para bayılma zaten gta6 yı oynar bitirir makina ile birlikte oyunu hesabı ile satarsınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,755
Üyeler
163,546
Son üye
alper7
Top Bottom