Aralık ayının başında game awards ödül töreni var hmmmA Message from Rockstar Games
Next month marks the 25th anniversary of Rockstar Games. Thanks to the incredible support of our players worldwide, we have had the opportunity to create games we are truly passionate about — without you, none of this would be possible, and we are so...www.rockstargames.comMesaj otomatik birleştirildi:
Rockstar Games'ten Bir Mesaj
8 Kasım 2023
Önümüzdeki ay Rockstar Games'in 25. yıl dönümü.
Dünya çapındaki oyuncularımızın inanılmaz desteği sayesinde, gerçekten tutkulu olduğumuz oyunlar yaratma fırsatına sahip olduk — siz olmasaydınız bunların hiçbiri mümkün olmazdı ve bu yolculuğu bizimle paylaştığınız için hepinize çok minnettarız.
1998'de Rockstar Games, video oyunlarının kültür için diğer eğlence biçimleri kadar önemli olabileceği fikri üzerine kuruldu ve bu evrimin bir parçası olma çabalarımızda sevdiğiniz oyunları yarattığımızı umuyoruz.
Aralık ayının başlarında, bir sonraki Grand Theft Auto'nun ilk fragmanını yayınlayacağımızı bildirmekten büyük heyecan duyuyoruz. Bu deneyimleri sizlerle daha uzun yıllar paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.
Teşekkürler Sam Houser
lan 10 yıl oldu isteyen yine oynar herkesin sistemi kaldıramayacak zaten 2025 gibi planlıyorlarBence yapmamalıydı Rockstar. GTA V hala deli gibi oynanıyor, deli gibi satıyor. RP oyuncuları vs haddi hesabı yok. Popülerliği düştüğü zaman yapmalıydı. Ya da yayınlayacak videoyu sonra 2-3 sene daha çıkarmayacak. O zaman olur.
Bende öyle düşünüyorum PS5 devrim yaşatamadı oyun dünyasına NVIDIA bile daha büyük sıçradı. GTA 6 yi PS5 Pro yada PS6 ya saklıcaklarını düşünüyorum.Bu oyunu PS5'e çıkarma gibi bir planları varsa öyle uçan kaçan PC'lere gerek yok, Alan Wake 2 veya Cyberpunk 2077 2.0'dan yüksek bir grafiğe sahip olacağını zannetmiyorum. PS5 döneminde çıkmayacaksa daha 3-4 yıl var demektir zaten o zamana çok şey değişir.
herkes ps5 e ulaşamadığı için satışlar az olur. en mantıklısı ps4 prodan sonrasını dahil etmekBende öyle düşünüyorum PS5 devrim yaşatamadı oyun dünyasına NVIDIA bile daha büyük sıçradı. GTA 6 yi PS5 Pro yada PS6 ya saklıcaklarını düşünüyorum.
Oyunu direkt PC ye çıkarsalar daha iyi RTX 4090 var maksimum.