Bilerek sızdırılmadı. Sızdıran sosyal mühendisliği kullanarak sızdı zaten ki bunu İngiltere polisi de açıkladı zaten. Çalışan falan değil sızdıran, 16-17 yaşlarında bir çocuk. Forumlardakiler de bunu doğruluyor zaten leak'i onlara 5000$'a satmaya çalışmıştı.trailera yakınken bilerek sızdırıldı kanka rockstarın kendisi sızdırdı demiyorum ama bir çalışan bunu sızdırdı.
zedeledi evet. ama onun üstünde yazdığımda var.
Biz ne diyoruz, sen ne diyorsun... O zaman sen gir AI platformlarına çizdir resimleri. Hatta video yapanlar bile var sen yaz, o oynasın. Bir de senaryo yapıştırdın mı üzerine tamamdır. Boşuna bekleme.Dostum zaten fake olsa bile oyun az çok böyle çıkacak, RDR2 ye benziyor baya GTA6.
Sen niye böyle dellendin kardeşim hoşunamı gitmedi görüntüler, GTA 6 nın ilk görselleri sızınca sinirlenen tiplere benziyon. Geçen sene fragman çıkmadan öncede aynı şeyi söylemiştim RDR2 ye çok benzeyecek diye, bu görseller içinde onu diyorum görsel fake olabilir ama fragman görseline %99 benzetmişler, bulut felan diyorsun sanki oyunu oynarken bulutlara bakacan. Takılmak için yer arıyorsunuz, oyun çıktığında bu Aİ görselini 6 ya mı katlıcak kalite olarak hayır ?Biz ne diyoruz, sen ne diyorsun... O zaman sen gir AI platformlarına çizdir resimleri. Hatta video yapanlar bile var sen yaz, o oynasın. Bir de senaryo yapıştırdın mı üzerine tamamdır. Boşuna bekleme.
(Gerçi beklememiş olabilir. Henüz çıkmayan belki de ertelenip çıkamayacak bir oyunu başka bir oyuna benzetmesine bakılırsa )
Yazmaya ve anlatmaya çalıştığın şeyi bağlantılamak için yoğun çaba gösterdim. Ağır derecede rahatsızlık verdi. İyi forumlar.Sen niye böyle dellendin kardeşim hoşunamı gitmedi görüntüler, GTA 6 nın ilk görselleri sızınca sinirlenen tiplere benziyon. Geçen sene fragman çıkmadan öncede aynı şeyi söylemiştim RDR2 ye çok benzeyecek diye, bu görseller içinde onu diyorum görsel fake olabilir ama fragman görseline %99 benzetmişler, bulut felan diyorsun sanki oyunu oynarken bulutlara bakacan. Takılmak için yer arıyorsunuz, oyun çıktığında bu Aİ görselini 6 ya mı katlıcak kalite olarak hayır ?
hmm oralara fransız kalmışım biraz en son duyduğumda dönen söylentiler çalışan sızdırmasıyla ilgiliydi açıkladığın için sağol.Bilerek sızdırılmadı. Sızdıran sosyal mühendisliği kullanarak sızdı zaten ki bunu İngiltere polisi de açıkladı zaten. Çalışan falan değil sızdıran, 16-17 yaşlarında bir çocuk. Forumlardakiler de bunu doğruluyor zaten leak'i onlara 5000$'a satmaya çalışmıştı.