Daha çok şehir tanıtımı olmuş sankirockstar yayınladı trailer ı
Sızıntı sonrası iyi tepki verdilerrockstar yayınladı trailer ı
Hocam rockstar açıklama yapıp hemen fragmanı yayınladı “Fragmanımız sızdırıldı, lütfen gerçeğini YouTube'da izleyin:” demişÇoktan silmişler
Hocam rdr 2 her zaman realistik olarak gta 6 dan daha iyi olacak. Bu açık ve değişelemez bir düşünce. Rdr2 realistiği ayrı bir dünyaUltra gerçekçiliğine yaklaşan bir grafik kalitesi ve güzel oyun mekaniklari görmeyi beklerken ubisoft oyunlarının grafiklerine benzeyen twerk atan kadınlarla dolu bir fragman gördüm.
Bu grafik konusunda cidden bakarken grafikler bir ubisoft oyunu grafiklerine benziyor nasıl desem yapay bir gerçekçilik. Rdr 2 bin grafikleri daha iyidi
bune olm şaka mı bu
Hadi iyisiniz 1dk 31 sn trailer
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu müzikle geleceğine dair sızıntı olmuştu bence doğru trailer
2025 de gelecek gta VI isimle
Kör müsün allahın akhisarlısı?Ultra gerçekçiliğine yaklaşan bir grafik kalitesi ve güzel oyun mekaniklari görmeyi beklerken ubisoft oyunlarının grafiklerine benzeyen twerk atan kadınlarla dolu bir fragman gördüm.
Bu grafik konusunda cidden bakarken grafikler bir ubisoft oyunu grafiklerine benziyor nasıl desem yapay bir gerçekçilik. Rdr 2 bin grafikleri daha iyidi
Mekanik ve fizik olarak rdr daha iyi olsada grafik olarak nedense daha iyi bişeyler bekliyordum. Gta5 e grafik modu indirip GTA 6 yaptım diyenlerin grafikleri daha iyiHocam rockstar açıklama yapıp hemen fragmanı yayınladı “Fragmanımız sızdırıldı, lütfen gerçeğini YouTube'da izleyin:” demiş
Hocam rdr 2 her zaman realistik olarak gta 6 dan daha iyi olacak. Bu açık ve değişelemez bir düşünce. Rdr2 realistiği ayrı bir dünya
Yalnız şaka maka etraf çok iyi duruyor. Grafikleri trailer da iyi durmuyor olabilir ama oyunun içine girdiğinde hepimizi büyüleyecek gibi. Yüksek kalitede izleyince ayrı bir keyif verdi.Sızıntı sonrası Rockstar Games