Neler Yeni

GTA 6 vs HALF-LİFE 3 Hangisi Daha Çok Bekleniyor? 🤔🎮

CupOk

80+ Silver
Hl3 nostalji masturbasyonu başka bir şey değil. Gta serisini beklenti olarak geçecek oyun olamaz. Gta 6 şu an en çok beklenen, sırası geldiğinde en çok beklenen 7 olacak 8 olacak öyle öyle devam bence.
Oyun dünyasının en büyük ismidir gta ve minecraft
Gta 5 den örnek vereyim. 10 görev yaptırıyorsa bu görevlerin yarısı bana göre boş sıkıcı görevler. Gta 5 e 4-5 kere başladım ama yok, o kadar sıkıcı ki hem hikaye hem karakterleri bitiremiyorum. Gta serisi veletlere de hitap ettiği için daha çok beklenmesi normal. 8 yaşındaki kuzenim bile pc den ilk gta aç diyor. Hl3 gta gibi 70 saat yerine 10 15 saat sürecek yepyeni teknojilerle beraber adından söz ettirecek bir oyun olacak. Nostalji masturbasyonu değil kısacası

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
571
İsim
Buğra Aykaç
Gta 5 den örnek vereyim. 10 görev yaptırıyorsa bu görevlerin yarısı bana göre boş sıkıcı görevler. Gta 5 e 4-5 kere başladım ama yok, o kadar sıkıcı ki hem hikaye hem karakterleri bitiremiyorum. Gta serisi veletlere de hitap ettiği için daha çok beklenmesi normal. 8 yaşındaki kuzenim bile pc den ilk gta aç diyor. Hl3 gta gibi 70 saat yerine 10 15 saat sürecek yepyeni teknojilerle beraber adından söz ettirecek bir oyun olacak. Nostalji masturbasyonu değil kısacası
GTA 5'in görevlerinin sıkıcı olduğuna katılıyorum fakat GTA serisinin veletlere hitap ettiği konusuna pek size katılmıyorum.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,435
İsim
Selim
GTA tabii ki kıyas mantıksız. Konuya anket ekle daha güzel olur. @The Semih

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
571
İsim
Buğra Aykaç
Sen galiba veletlere hitap edebilen bir seri dediğim için oyunu kötülüyorum sandın ama demek istediğim hl a göre gtanın kitlesinin genişliğini anlatmaktı.
İşte o konuda haklısınız

CupOk

80+ Silver
Minecraft da veletlere hitap ediyor o zaman çünkü Minecraft'ı 7 yaşında bir çocuk bile biliyor bu mantıkla yürüyemeyiz maalesef.
o yüzden minecraft kitlesi en geniş kitle ya. Mesela fortnite ve codu amerikalı veletler çok oynar. Sırf bu yüzden oynayan oyuncu sayıları devasa seviyede

The Semih

80+ Gold
Sen galiba veletlere hitap edebilen bir seri dediğim için oyunu kötülüyorum sandın ama demek istediğim hl a göre gtanın kitlesinin genişliğini anlatmaktı.
İşte o konuda haklısınız
Kitle olarak GTA'nın kitlesi daha fazla tabii ki çünkü her yaştan insan oynuyor oyunu, fakat HL kitlesi 20 yıldır oyunu bekleyenleri düşünürsek çoğu babamız yaşında oluyor. Evlenip çocuğa karışıp oyunları salanda büyük bir kitle olduğunu düşünüyorum. GTA6'yı şahsen 4 yıldır merak ediyorum 2020 de sızdırılmadan önce hiç hayal etmiyordum, bence çoğu kişide öyleydi sızdırılmadan sonra herkes meraklandı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,614
İsim
Yuzarsef
Tek kelime ile half-life 3 oyun çıktığı zaman lol oynamıyacağım bitirene kadar. GTA dediğin seri abartıdan ibaret gta san andreas dan sonrası çöp. yemek bile yiyemediğin bir oyun gta 5 fakat sa da yiyiyordun kısacası adamlar kofti. Half-Life ise oyunların sadece oyunlardan ibaret olmadığını öğretti bu arada oyunu anlamadan bitiren biri 1-2 saate bitirir bu onun cehaletidir. Fakat adamlar koskoca bir hikaye ayrı bir dünya ve evren işlediler oradaki konuşmaları teker teker dinlemek easter egg leri bulmak kısaca oyunu anlayarak oynayan biri oyunun tamamen devrimsel olduğunu bilir. Normalde küçük bi hikaye saçma sapan görevler düz oyun tipi olan oyun dünyası değişti half-life ile ve oyunların kalitesini arttırdı. Diğerinde ise vice-city/sanandreas saymazsak hiç bir şey güzel değil adamlar kendi yaptıkları gta5 te kar bile ekleyemediler normal oyuna sadece girişte koydular millet cahilce buna bile hayran kaldı. Half-Life kitlesi küçük ama bilgili kimselerden gta5 ise büyük fanatik fakat cahil kimselerden oluşan bir topluluğa sahiptir. Half-Life bir oyun gta5 ise oyuncuktur.

Top Bottom