Neler Yeni

GTA MALATYA 1!1!!

Juiclair0

80+ Silver
9-10 sene önce ortaokulda arkadaşımın abisi yapmıştı oyunu. Arkadaşım 'abim gta malatya yaptı' dedi has hadi lan ordan dedim :D. Ertesi gün flaşa attı getirdi taktım bilgisayara çalan şarkıları, altyazıları, araçları beni benden almıştı. Hele oyundaki kaysı ağacı detayları... Sonradan aradım oyunu indirme linkinide bulamadım. Görseli bırakıyorum gerçekten merak ettim oynayan oldumu yada denk gelen ?

Ekler

• dad.PNG
    dad.PNG
    614 KB · Hit: 143

arisaka

80+ Bronze
Tamam eskinin efsane oyunu, çok fazla oynardık da yıl 2022 be kardeşim yok GTA kurtlar vadisi, yok GTA tofaş modu, yok GTA malatya harbiden mide bulandırıcı, videoyu bile 10 saniyeden fazla izleyemedim.

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Tamam eskinin efsane oyunları, çok fazla oynardık da yıl 2022 be kardeşim yok GTA kurtlar vadisi, yok GTA tofaş modu, yok GTA malatya harbiden mide bulandırıcı, videoyu bile 10 saniyeden fazla izleyemedim.
sana göre. ben eski oyunları oynamayı severim 2005 Most Wanted oyunu 2009 Plants vs Zombies oyunu en sevdiğim oyunlar arasındalar

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
GTA kurtlar vadisi oynardım zamanında. Hayatımda bir oyundan bu kadar zevk aldığımı hatırlamıyorum. Şimdi oynasam zevk almam büyük ihtimalle ama o zaman zevkli geliyordu. Daha sonra annem çok oynuyorum diye silmişti. :(

Top Bottom