GTA Online hakkında bazı sorularım

F.A. Idoll

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
981
1 - Harita da kendimizi görünmez kılabiliyor muyuz? ( Yapabiliyorsak nasıl? )
2 - Kendimizi diğer oyuncuların verdiği hasardan nasıl koruyabiliyoruz? ( Delinin teki taktı kafayı bana. Gözü benden başka bir şeyi görmüyor. )
3 - Online da görev yaparken arada ki yüklenme sürelerinin uzunluğu normal mi? ( Oyun sanki yeniden başlıyormuş kadar uzun bir süre )
4 - Aracımıza birinin binmemesini nasıl sağlarız? ( Ve nasıl aracımızı çağıra biliriz? )

1 - Harita da kendimizi görünmez kılabiliyor muyuz? ( Yapabiliyorsak nasıl? )
2 - Kendimizi diğer oyuncuların verdiği hasardan nasıl koruyabiliyoruz? ( Delinin teki taktı kafayı bana. Gözü benden başka bir şeyi görmüyor. )
3 - Online da görev yaparken arada ki yüklenme sürelerinin uzunluğu normal mi? ( Oyun sanki yeniden başlıyormuş kadar uzun bir süre )
4 - Aracımıza birinin binmemesini nasıl sağlarız?
1- görünmez olunmuyor sadece pasif moda alabiliyorsunuz
2-pasif moda alarak
3- eskiden çook daha uzundu 10dk de açılıyordu şimdi baya hızlı açılmaya başladı yeni güncellemeyle bence normal
4- m tuşuna basıp vehicle yeri var ona basıp aşağıda everyone falan yazan yer var everyone olunca herkes binebiliyor ama friends olunca sadece aarkdaşın binebiliyor.

1- Evet nasıl oldugunu unuttum ama hayalet moduna geçebilirsin. Sen oyunculara , oyuncular da sana zarar veremez.
2- Ya hayalet moda geçeceksin yada zırhlı araç alacaksın.
3- SSD yüklerseniz HDD ye göre daha az sürede yüklenir.
4- M tuşu idi sanırım yanlış hatırlıyor olabilirim. Ayarlarından araca kimin binebilecegini seçebilirsiniz. Sadece siz, sadece siz ve arkadaşlarınız veya herkes olarak değiştirebilirsiniz.

1- görünmez olunmuyor sadece pasif moda alabiliyorsunuz
2-pasif moda alarak
3- eskiden çook daha uzundu 10dk de açılıyordu şimdi baya hızlı açılmaya başladı yeni güncellemeyle bence normal
4- m tuşuna basıp vehicle yeri var ona basıp aşağıda everyone falan yazan yer var everyone olunca herkes binebiliyor ama friends olunca sadece aarkdaşın binebiliyor.
Sanırım adam hile değilse harita da göremiyordum yakında birini ama beni hep öldürüyordu roketle falan.

muhtemelen hiledir o hocam.
Hmm, gizlilik olmaması kötü olmuş o halde.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1- Evet nasıl oldugunu unuttum ama hayalet moduna geçebilirsin. Sen oyunculara , oyuncular da sana zarar veremez.
2- Ya hayalet moda geçeceksin yada zırhlı araç alacaksın.
3- SSD yüklerseniz HDD ye göre daha az sürede yüklenir.
4- M tuşu idi sanırım yanlış hatırlıyor olabilirim. Ayarlarından araca kimin binebilecegini seçebilirsiniz. Sadece siz, sadece siz ve arkadaşlarınız veya herkes olarak değiştirebilirsiniz.
Hocam aklıma bir soru daha takıldı. Şu telefona gelen aramaları kapatabiliyor muyuz? Çünkü çatışmanın ortasında tam adama sıkarken aranıyorum ve silahla sıkamıyorum o esnada. Çok uyuz bir durum.

Son düzenleme:
Hmm, gizlilik olmaması kötü olmuş o halde.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam aklıma bir soru daha takıldı. Şu telefona gelen aramaları kapatabiliyor muyuz? Çünkü çatışmanın ortasında tam adama sıkarken aranıyorum ve silahla sıkamıyorum o esnada. Çok uyuz bir durum.
Kapatılmıyor diye biliyorum

Geri