Neler Yeni

Gta online oynicak arkadaş arıyorum

cagari

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
cagari
knk naber 13 yaşındayım biyerden gta 5 aldım ama açılmıyo adamlara yazdım desteğe bakıcaklar beraber oynarız istersen başka birsürü oyunda var dc ekle adım cugariye31

Sratom0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ömer Ersan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
knk naber 13 yaşındayım biyerden gta 5 aldım ama açılmıyo adamlara yazdım desteğe bakıcaklar beraber oynarız istersen başka birsürü oyunda var dc ekle adım cugariye31
attım

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Semih
Forumun geleceği beni endişlendirmeye başladı..
Neden hocam ? Ben kısmen yanlış katagoriye konu açılmasından başka yanlış göremiyorum. Böyle böyle insanlar tecrübe bilgi sahibi oluyor. Küfür, hakaret veya yanlış bir davranış yok. Oyun arkadaşı araması kadar normal bir şey yok.

auditoree

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Özer
Neden hocam ? Ben kısmen yanlış katagoriye konu açılmasından başka yanlış göremiyorum. Böyle böyle insanlar tecrübe bilgi sahibi oluyor. Küfür, hakaret veya yanlış bir davranış yok. Oyun arkadaşı araması kadar normal bir şey yok.
Yaş ortalamasından dolayı olabilir mi?

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Semih
Yaş ortalamasından dolayı olabilir mi?
Neden yaşına takılıyorsunuz insanların ? Forumda ki 25 30 yaşında ki insanlar bazen çocuklardan daha kötü bir davranış sergiliyorlar. Yaşı küçük olunca ne değişiyor yani ? Olaya iyi tarafından bakıp forumun gittikçe farklı kitlelere, farklı insanlara yayıldığını düşünmek varken bu düşünce bence çok yanlış.

Top Bottom