attımknk naber 13 yaşındayım biyerden gta 5 aldım ama açılmıyo adamlara yazdım desteğe bakıcaklar beraber oynarız istersen başka birsürü oyunda var dc ekle adım cugariye31
Forumun geleceği beni endişlendirmeye başladı..Yaş : 12-13-14
Sistemin yettiği kadarda farklı oyun oynarız fark etmez
Neden hocam ? Ben kısmen yanlış katagoriye konu açılmasından başka yanlış göremiyorum. Böyle böyle insanlar tecrübe bilgi sahibi oluyor. Küfür, hakaret veya yanlış bir davranış yok. Oyun arkadaşı araması kadar normal bir şey yok.Forumun geleceği beni endişlendirmeye başladı..
Yaş ortalamasından dolayı olabilir mi?Neden hocam ? Ben kısmen yanlış katagoriye konu açılmasından başka yanlış göremiyorum. Böyle böyle insanlar tecrübe bilgi sahibi oluyor. Küfür, hakaret veya yanlış bir davranış yok. Oyun arkadaşı araması kadar normal bir şey yok.
Neden yaşına takılıyorsunuz insanların ? Forumda ki 25 30 yaşında ki insanlar bazen çocuklardan daha kötü bir davranış sergiliyorlar. Yaşı küçük olunca ne değişiyor yani ? Olaya iyi tarafından bakıp forumun gittikçe farklı kitlelere, farklı insanlara yayıldığını düşünmek varken bu düşünce bence çok yanlış.Yaş ortalamasından dolayı olabilir mi?
yaşım küçük olabilir knk herkes bu yaşlardan geçmedimi? konuda küfür yok bişey yok niye laf atıyosunYaş ortalamasından dolayı olabilir mi?
GTA 5 Online oynayacaksanız konuşabiliriz.Yaş : 12-13-14
Sistemin yettiği kadarda farklı oyun oynarız fark etmez