Neler Yeni

Gta Online Spam mesajlar

KaRa BeLa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Ege Ünal
Uzun aradan sonra bir Gta Online public serverine gireyim dedim. Girmez olaydım. Heryer hileci kaynıyor. Chat kısmına okunamayan şeyler yazıp sonuna benim oyuncu adımı vesaire ekliyorlar. Telefondan spam mesajlar gönderiyorlar. Benim merak ettiğim bu hileciler direk bizi oyundan atabilirmi ya da virüs bulaştırabilir mi kolay bir şekilde?

Maykıl

80+ Silver
oyundan kickleyebilir ama virüs bulaştıramaz
seni taklit edebilir katıldığın her sunucuya kadar seni takip edip trolleyebilir

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
CesarVialpando
Uzun aradan sonra bir Gta Online public serverine gireyim dedim. Girmez olaydım. Heryer hileci kaynıyor. Chat kısmına okunamayan şeyler yazıp sonuna benim oyuncu adımı vesaire ekliyorlar. Telefondan spam mesajlar gönderiyorlar. Benim merak ettiğim bu hileciler direk bizi oyundan atabilirmi ya da virüs bulaştırabilir mi kolay bir şekilde?
Virüs bulaşmaz. Çözüm olarak tek kişilik bir server açabilirsin.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Cihan Duman
Oyundan hata verdirip atabiliyorlar girdiğin her sunucuda takip edip seni trolleyebiliyorlar ama virüs bulaştırmaz.
telefon sesi 3. parti uygulamayla kapatılıyordu ama riskliydi galiba o yüzden çok incelemedim, gerçekten kafayı yedirtiyor o bildirim sesleri.

Top Bottom