GTA Online'da Ne Alabilirim?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
61,532
20 Milyon dolar var.

Sahip olduklarım:

• Kosatka
  • Mobile Operations Center
  • Terrorbyte
  • Avenger
  • Opressor MK 2
Bunun gibi başlıca oyunda bulunan şeylerim var. Gece kulübü, Arcade gibi iş merkezlerininde hepsi var.

Uçakları sevdiğim için hangar almayı düşünüyorum.

Onun dışında tamir işareti olan bir iş merkezi gelmiş, o ne işe yarıyor? Alınır mı?
Sizin tavsiyeleriniz neler?

20 Milyon dolar var.

Sahip olduklarım:

• Kosatka
  • Terrorbyte
  • Avenger
  • Opressor MK 2
Bunun gibi başlıca oyunda bulunan şeylerim var. Gece kulübü, Arcade gibi iş merkezlerininde hepsi var.

Onun dışında tamir işareti olan bir iş merkezi gelmiş, o ne işe yarıyor? Alınır mı?
+1
bide bilen olursa ev alıcam ama yeni ev aldığımda trade istiyor başka evi satmam gerekiyor ne yapmam gerektiğini bilen var mı (online)

Ben araba alıp modifiye ediyorum keyfi ya. Tüm warcache arabalarını falan alabilirsin

20 Milyon dolar var.

Sahip olduklarım:

• Kosatka
  • Terrorbyte
  • Avenger
  • Opressor MK 2

Hangar al. Güzel uçaklar ve helikopterler var warstock sitesinde. Canın sıkıldığında uçağına veya helikopterine atlayıp bomba yağdırırsın diğer oyunculara.

20 Milyon dolar var.

Sahip olduklarım:

• Kosatka
  • Terrorbyte
  • Avenger
  • Opressor MK 2

eğer pc alırsam ilk hedefim gta onlinede 128 milyar dolar kasamk olacak. sürekli heist yapacağım..

bekleyin kapı çaldı

Oppressor MK II al böyle yazılıyor galiba.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,523
Üyeler
187,694
Son üye
Berat06_
Geri