Neler Yeni

Gta onlineden ban mı yedim?

talhrhyme

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Talha
arkadaşlar oyunda görev yapıyordum ve bir anda rockstar games launcher ekranına attı (oyunum social clubdan) "use unofficial modifications to the game is not supported and may result in being banned from online content" böyle bir yazı çıktı, oyun dosyalarında offline mod için altyazı veya herhangi bir mod olmadığından eminim. sizce bug mudur?

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
arkadaşlar oyunda görev yapıyordum ve bir anda rockstar games launcher ekranına attı (oyunum social clubdan) "use unofficial modifications to the game is not supported and may result in being banned from online content" böyle bir yazı çıktı, oyun dosyalarında offline mod için altyazı veya herhangi bir mod olmadığından eminim. sizce bug mudur?

oyunda resmi olmayan değişikliklerin kullanılması desteklenmez ve çevrimiçi içeriğin yasaklanmasıyla sonuçlanabilir

talhrhyme

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Talha
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oyunda resmi olmayan değişikliklerin kullanılması desteklenmez ve çevrimiçi içeriğin yasaklanmasıyla sonuçlanabilir
herhangi resmi olmayan bir şey yapmadım bug olabilir mi

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,467
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Şu konuya bir bak. Belki işine yarar.

Top Bottom