Neler Yeni

Gta Roleplay Server Seçimi

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Necati Portakal
Arkadaşlar. 16 yaşındayım. rp ile ilgili baya bi bilgim var sayılır. Acaba benim gibi yeni başlayan oyuncular hangi sv de oynamalı?

Remedy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Mert Erciyes
FiveM mi Samp mı?

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Bu kadar kasıyor musunuz ya ? Ben girip milleti trollerdim sampta.

Remedy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Mert Erciyes
Yaklaşık 1 yıldır FiveM oynayan biri olarak,FiveM TR'de kaliteli rp yapan bir sv bulamazsın,bir ara donanım arşivi'nin sunucuda oynadım,iyi rol vardı hala açık mı bilmiyorum ama oraya bakabilirsin açıksa,onun dışında çok arayıp taraman lazım kaliteli rol dönen sunucu bulmak için

Proksis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emre
700 saatlik fivem gta 5 rp deneyimden ve vorp,eightborn gibi büyük sunucularda oynamış biri olarak söylüyorum şuan cidden kaliteli sunucular yok cogu sunucu soygun yap,adam vur döngüsüne girdi benim için en güzel sunucu şuan eightborndur elraenin sunucusu ama ona da girmek zor

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
700 saatlik fivem gta 5 rp deneyimden ve vorp,eightborn gibi büyük sunucularda oynamış biri olarak söylüyorum şuan cidden kaliteli sunucular yok cogu sunucu soygun yap,adam vur döngüsüne girdi benim için en güzel sunucu şuan eightborndur elraenin sunucusu ama ona da girmek zor
Evet ayrıca whiteliste girmek hele...
Hocam bir sorum var nasıl alındınız eightborna fivem’in en kaliteli sucusuna ?

Proksis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emre
Evet ayrıca whiteliste girmek hele...
Hocam bir sorum var nasıl alındınız eightborna fivem’in en kaliteli sucusuna ?
Aslında 2 kere alındım sunucunun ilk açıldıgı zaman alındım inaktif yedim sonrasında tekrar başvurdum kabul edildim o sıralarda vorp da oynadıgım için ses testine bile gitmedim.Fazla sunucuda oynarak ve rol yaparak kavramları ve durumları iyi ögrendigim için alındım

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Aslında 2 kere alındım sunucunun ilk açıldıgı zaman alındım inaktif yedim sonrasında tekrar başvurdum kabul edildim o sıralarda vorp da oynadıgım için ses testine bile gitmedim.Fazla sunucuda oynarak ve rol yaparak kavramları ve durumları iyi ögrendigim için alındım
İyi zamanlama bende eightborn ilk açıldığında girecektim ama üşendim sanırım tam hatırlamıyorum şimdi bir ton test,ses testi vs vs hiç kendimi kasamam onun için.

Top Bottom