Necati3518
80+
- Reaksiyon skoru
- 46
Arkadaşlar. 16 yaşındayım. rp ile ilgili baya bi bilgim var sayılır. Acaba benim gibi yeni başlayan oyuncular hangi sv de oynamalı?
FivemFiveM mi Samp mı?
Fivemde hangi svde oynayabilirim?Bu kadar kasıyor musunuz ya ? Ben girip milleti trollerdim sampta.
Bende şuan bilgisayar yok dostum zaten eskiden oynardımFivemde hangi svde oynayabilirim?
Evet ayrıca whiteliste girmek hele...700 saatlik fivem gta 5 rp deneyimden ve vorp,eightborn gibi büyük sunucularda oynamış biri olarak söylüyorum şuan cidden kaliteli sunucular yok cogu sunucu soygun yap,adam vur döngüsüne girdi benim için en güzel sunucu şuan eightborndur elraenin sunucusu ama ona da girmek zor
Aslında 2 kere alındım sunucunun ilk açıldıgı zaman alındım inaktif yedim sonrasında tekrar başvurdum kabul edildim o sıralarda vorp da oynadıgım için ses testine bile gitmedim.Fazla sunucuda oynarak ve rol yaparak kavramları ve durumları iyi ögrendigim için alındımEvet ayrıca whiteliste girmek hele...
Hocam bir sorum var nasıl alındınız eightborna fivem’in en kaliteli sucusuna ?
İyi zamanlama bende eightborn ilk açıldığında girecektim ama üşendim sanırım tam hatırlamıyorum şimdi bir ton test,ses testi vs vs hiç kendimi kasamam onun için.Aslında 2 kere alındım sunucunun ilk açıldıgı zaman alındım inaktif yedim sonrasında tekrar başvurdum kabul edildim o sıralarda vorp da oynadıgım için ses testine bile gitmedim.Fazla sunucuda oynarak ve rol yaparak kavramları ve durumları iyi ögrendigim için alındım