Uchiha Madara
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 395
Pc de Mta diye birşeyle online oynanabiliyor mobilde böyle bişey varmı?
Varsa link atabilirmisiniz?
Varsa link atabilirmisiniz?
A-aBİ HARBİ Mİ? :dMobil de SA-MP var.
Play store'a girip yazarsan çıkıyor zaten.
Evet, neden şaşırdın. :dA-aBİ HARBİ Mİ? :d
Hocam APKsı ile olur mu?Evet, neden şaşırdın. :d
Evet ben girip oynadım hatta.Hocam APKsı ile olur mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
La oyunu 7 ay boyunca boşu boşuna offflıne oynamışım.
Buradan uygulamayı indiriyorsun ve bi indirme yapıyor kendi içinde ondan sonra servera girip oynuyorsun.Evet ben girip oynadım hatta.
90 FPS mı seçilecek hocam? Telefon redmı note 8.Evet ben girip oynadım hatta.
Buradan uygulamayı indiriyorsun ve bi indirme yapıyor kendi içinde ondan sonra servera girip oynuyorsun.
![]()
Benim telde redmi note 9 pro hocam ayarlari ne yapmam gerek?Evet ben girip oynadım hatta.
Buradan uygulamayı indiriyorsun ve bi indirme yapıyor kendi içinde ondan sonra servera girip oynuyorsun.
![]()
Onları bilmiyorum ama ben GM 8 3-32 ile akıcı oynuyorum.90 FPS mı seçilecek hocam? Telefon redmı note 8.
Çözünürlük(2340x1920 üzerinden hesaplıyor galiba) ya %80 ya da %100. Ayarlar ilk ayar low diğer ayarlar ultra.
Peki arkadasimizla basil baglanacagiz bir bilgin varmi?Onları bilmiyorum ama ben GM 8 3-32 ile akıcı oynuyorum.
Aynı servera giriş yapacaksınız.Peki arkadasimizla basil baglanacagiz bir bilgin varmi?
Aynı servere gireceksiniz.Peki arkadasimizla basil baglanacagiz bir bilgin varmi?
Benim oyun da kasmıyor ultrada CJ gözleri kötü gözükğyor ultra ayarlarda ilk ayar low diğerleri ultra çözünürlük %100 yapın.Benim telde redmi note 9 pro hocam ayarlari ne yapmam gerek?