tümen
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 8,333
Çok da umrumdaCrack konusu hala yasal değil.
Çok da umrumdaCrack konusu hala yasal değil.
steam da orijinal oyunlar kalkmasaydı oyunların orjinalini alıp üstüne oyunu düzeltecek modlar vs bide gerçekci modlar yükse sen definitive den daha güzel olur.GTA San Andreas Definitive editon steamde indirimde alınır mı 2 eylüle kadar 24 dolar %60 indirim var.
Suçu geliştiricilere değil de oyun motoruna atmak da güzel kafaymışben sadece gördüklerime göre konuşacağım
bence pahalı geldi.
hani daha moderm bir navigasyon ve save sistemi + ue5 denen lanet oyun motoru ile yapılmış ve bence baştan savma bir remastered için 24 dolar verilmez.
hani bence vice city için yüzme olmalıydı , gta 3 için motor tarzı teknik açılardan eklenememiş içerikler eklenmeliydi , gta san andreas için planlanan liberty city eklenmeliydi bunlar teknik limitasyonlardan doalyı eklenmedi.
he bunlar olmalı dememin sebebi teknik imkanlardan dolayı eklenememiş şeyler olmasıdır bundan dolayı olmalı diyorum yoksa gta vc için mesela farklı bir harita veya karakter gibi bir şey eklemelerini beklemiyorum.
oynamadan yorum yapma diyecek arkadaşlar için cidden hani uzaktan belli ne olduğu bence.
hatta ben şöyle bir şey geliştirdim.
bir oyun veya proje yüksek fiyattan satılıp ue5 ile yapılmışsa ben uzak duruyorum artık.
bıktım bu oyun motorundan.
Hocam zaten bir sitede var eski trilogy ama uygulamaya düşmeyebilir https://store.rockstargames.com/game/buy-grand-theft-auto-the-trilogyyani hocam oyun aynı oyun aslında.
bu bir remastered.
sadece quicksave , haritada işaretli yere yol tarifi ve görev öncelerine savepoint atması dışında aynı oyun.
ki çıktığında leş gibi bir haldeydi .
buglar , kalitesizlik internetten bulabilirsiniz hani yapay zekaya atmışlar gibiydi.
mod camiası sağolsun gene kurtardılar diye biliyorum.
ama oynamak istiyorsanız alın 2 saat deneyin olmadı
üzgünüm.Suçu geliştiricilere değil de oyun motoruna atmak da güzel kafaymış
yenisini al daha iyi bunlara bu para verilmez daha yenisini oyna gitsin.Hocam zaten bir sitede var eski trilogy ama uygulamaya düşmeyebilir https://store.rockstargames.com/game/buy-grand-theft-auto-the-trilogy
GTA SA olarak anladım ben öyleyse değer.Yani hocam sadece öyle GTA San Andreas , Vice City ve 3 nostaljisini özledim eski sürümlerini oynardım eskiden ama crack işinde biraz sıkıntı rootkit virüsü falan oldu. Uzun lafın kısası alınır mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yaklaşık 3 paket 1000 tl yapıyor.
Maalesef ön yargılarınızın oluşmasında beceriksiz ve baştan savma oyun yapan geliştiriciler yatıyor. Kalitesiz oyunların sayısı o kadar arttı ki sizi de anlıyorum. Suç maalesef motorda değil. Maalesef diyorum çünkü geliştiriciler bu kalitede oyunları tamamen bilinçli olarak piyasaya sunuyorlar.üzgünüm.
aslında dediğiniz gibi.
sadece hani ue5 motorundan soğuttular beni.
güzel olabilecekse bile ki ilk tanıtıldığında halen hatırlıyorum çok iyidi ama çok baştan savma kullanıldı bence.
düzelteyim buradan .
kusura bakmayınız o fikrim hakkında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yenisini al daha iyi bunlara bu para verilmez daha yenisini oyna gitsin.
hani ben ue5 görünce oyunu açmak bile istemiyorum çünkü optimizasyonları genelde aşırı berbat oluyor ki bilgisayarı yorasım gelmiyor artık.Maalesef ön yargılarınız oluşmasında beceriksiz ve baştan savma oyun yapan geliştiriciler yatıyor. Kalitesiz oyunların sayısı o kadar arttı ki sizi de anlıyorum. Suç maalesef motorda değil. Maalesef diyorum çünkü geliştiriciler bu kalitede oyunları tamamen bilinçli olarak piyasaya sunuyorlar.
Ne kadar hak versem de eski sürüm %90 ihtimalle virüslü çıkar.Eski oyunu modla çok daha iyi oluyor
rockstar a maddi destek sağlamak istiyorsan alınabilir ama istemiyorsan 2-3 mod kurarak normal san andreası çok daha güzel hale getirebilirsinGTA San Andreas Definitive editon steamde indirimde alınır mı 2 eylüle kadar 24 dolar %60 indirim var.
benim steamda normal gta san andreas var eğer istersen indirir sana atarım "evet steam bağlantısı düzgün yapılmadığı için istediğimiz gibi indirip atabiliyoruz"Ne kadar hak versem de eski sürüm %90 ihtimalle virüslü çıkar.