- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 19,892
Torrent indir gitsin.
Bunca yıllık oyuna para verilmez.
korsana destek yok steamden alabilirsinizSteam paralı ya bedava satılan yer yokmu ?
verilir hocam lütfen korsana destek vermeTorrent indir gitsin.
haklısın öyle ahım şahım bir şey değil gta paketi almıştım bitirdim de fazla abartılıyorben steamden indirdim ama oynanmaya değecek bir oyun değil söyliyeyim
(linç is coming)
Ya bırak Allah aşkına burda torrent indirmeyen yoktur.korsana destek yok steamden alabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
verilir hocam lütfen korsana destek verme
haklısın öyle ahım şahım bir şey değil gta paketi almıştım bitirdim de fazla abartılıyor
herkes nostalji düşünüğü için oyun çok güzel geliyor çocukken hiç oynamadım ben mesela daha 1 ay önce oynadım ve hikaye olarak cidden kötükorsana destek yok steamden alabilirsiniz
verilir hocam lütfen korsana destek verme
haklısın öyle ahım şahım bir şey değil gta paketi almıştım bitirdim de fazla abartılıyor
bilgisayarıma daha torrent oyun sokmadım eski oyun olsa bile .dYa bırak Allah aşkına burda torrent indirmeyen yoktur.
İndirdiğiniz halde korsana destek yok diyorsunuz.
Parası yoksa napacak.
Eski bir oyun zaten
eski olup olmaması önemli değil elbette korsan indirdik fakat gidip satın da aldık en basidinden steamde indirimlerde gta paketi satılıyor gta 3 ,gta vice city , gta san ,gta 4 falan ortak satılıyor oynunun eski olup olmaması önemli değil oynamak istiyorsa satın alıcak yada indirimleri beklicekYa bırak Allah aşkına burda torrent indirmeyen yoktur.
İndirdiğiniz halde korsana destek yok diyorsunuz.
Parası yoksa napacak.
Eski bir oyun zaten
Kesinlikle katılıyorum, abartılıyor dememizin sebebi de bu maalesef.herkes nostalji düşünüğü için oyun çok güzel geliyor
steamde 24 tllik başka oyunlara bakabilirsin bana göre steamden san andreas alma çünkü biraz pahalı geldi bana(Torentde indirme Çünkü virüs bulaşmasını istemezsiN)Selam arkadaşlar herkeste gördüm Gta S A alıyolar ücretli olan var ücretsiz olan 1 defa beleşe indirmeye çalıştım virüs bulaştı.
Tavsiye ettiğiniz bir indirme yeri varmı ?
bulmak zor değilde burda korsan paylaşmak yasakmış.internetteiler ya rusça ya da riplenmiş
düzgün bulmak zor