crack indirmen lzmBiraz maziye gitmek adına SanAndreas ve vice City almak veya yüklemek istiyorum ama ne Steam ne de epic satışını yapmıyor. İndirabilecegim başka bı adres verirmisiniz?
Biraz maziye gitmek adına SanAndreas ve vice City almak veya yüklemek istiyorum ama ne Steam ne de epic satışını yapmıyor. İndirabilecegim başka bı adres verirmisiniz?
defintive edition çıkınca kaldırdılarcrack indirmen lzm
Biraz maziye gitmek adına SanAndreas ve vice City almak veya yüklemek istiyorum ama ne Steam ne de epic satışını yapmıyor. İndirabilecegim başka bı adres verirmisiniz?
Biraz baktım da düzgün site hiç yokcrack indirmen lzm
Çok pahalı değil miGrand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition on Steam
Three iconic cities, three epic stories. Play the genre-defining classics of the original Grand Theft Auto Trilogy: Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City and Grand Theft Auto: San Andreas updated for a new generation, now with across-the-board enhancements including brilliant new...store.steampowered.com
Orijinal olmasa da olur kaçak indirebileceğim site biliyomusunkendi sitesinden al
Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition | Rockstar Store
Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition. GTAIII, Vice City, and San Andreas updated with enhanced visuals and gameplay. Coming soon to Nintendo Switch, PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, and the Rockstar Games Launcher.store.rockstargames.com
ben orjinalciyim ya bilemedim :/Orijinal olmasa da olur kaçak indirebileceğim site biliyomusun
biliyorum oyüzden crack dedim bu oyun para verilmezdefintive edition çıkınca kaldırdılar
evet bencede pahalıÇok pahalı değil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Orijinal olmasa da olur kaçak indirebileceğim site biliyomusun
ben orjinalciyim ya bilemedim :/
Alıntıyı görüntüle
İnşallah girer yaevet bencede pahalı
indirime girmelerini beklemiyorum ama belki girerler steamde yakında sonbahar indirimleri başlıcak epictede yarın black friday indirimleri başlıyo
Baya uğraştırıyomus yol yakınken vaz geçelim en iyisiher türlüsü dert o eski gtaların. korsanını indirdikten sonra da mod kurman gerekiyor. orijinaline mod kurulmuyor diye bilyiorum, eğer orijinal bulursan 30fps oynamak zorunda kalırsın ve windows11deysen sık sık crash yersin. cracklisini indirip genel bi bug fix modu var onu kurman gerekiyor. fps limitini kaldırıp 1080pye çekerek oynuyosun ondan sonra