GTA San Andreas ve GTA vice City istiyorum.

Reaksiyon skoru
12
Biraz maziye gitmek adına SanAndreas ve vice City almak veya yüklemek istiyorum ama ne Steam ne de epic satışını yapmıyor. İndirabilecegim başka bı adres verirmisiniz?

Biraz maziye gitmek adına SanAndreas ve vice City almak veya yüklemek istiyorum ama ne Steam ne de epic satışını yapmıyor. İndirabilecegim başka bı adres verirmisiniz?
crack indirmen lzm

Çok pahalı değil mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kendi sitesinden al
Orijinal olmasa da olur kaçak indirebileceğim site biliyomusun

ben orjinalciyim ya bilemedim :/
1731957185824.png

Çok pahalı değil mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet bencede pahalı
indirime girmelerini beklemiyorum ama belki girerler steamde yakında sonbahar indirimleri başlıcak epictede yarın black friday indirimleri başlıyo

her türlüsü dert o eski gtaların. korsanını indirdikten sonra da mod kurman gerekiyor. orijinaline mod kurulmuyor diye bilyiorum, eğer orijinal bulursan 30fps oynamak zorunda kalırsın ve windows11deysen sık sık crash yersin. cracklisini indirip genel bi bug fix modu var onu kurman gerekiyor. fps limitini kaldırıp 1080pye çekerek oynuyosun ondan sonra

her türlüsü dert o eski gtaların. korsanını indirdikten sonra da mod kurman gerekiyor. orijinaline mod kurulmuyor diye bilyiorum, eğer orijinal bulursan 30fps oynamak zorunda kalırsın ve windows11deysen sık sık crash yersin. cracklisini indirip genel bi bug fix modu var onu kurman gerekiyor. fps limitini kaldırıp 1080pye çekerek oynuyosun ondan sonra
Baya uğraştırıyomus yol yakınken vaz geçelim en iyisi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,087
Üyeler
186,573
Son üye
aaktahasan
Geri