Sehmusaydin
80+
Ben crackli oynadım hem altyazı seçeneği de vardı rahat oluyor o şekilde
100 tl olsa almamevet bencede pahalı
indirime girmelerini beklemiyorum ama belki girerler steamde yakında sonbahar indirimleri başlıcak epictede yarın black friday indirimleri başlıyo
Adamsın reisEvet teşekkürler bu taraftan... Eski oyunları yasal olarak indireceğiniz siteyi paylaşıyorum.
GTA oyunları (satışta olmayanlar)
You searched for Gta - Old Games Download
oldgamesdownload.com
Bonus.NeedForSpeed
You searched for Need for speed - Old Games Download
oldgamesdownload.com
100 lira da iyi bu arada100 tl olsa almam
Deneyecem aga çok sağolunİnternetten crack edin ve crackta oynayacaksan ‘’BUGFİX’’ kurman gerekiyor crackta fazlaca problem var
EKSTRA: oyunu 4:3 oynuyorsan crackta widescreenfix te kurman gerekiyor.
uğraştığına değiyor bu arada. yıllar sonra oturdum ve 2 gece gta vice city oynadım oyunun tadını çıkara çıkara ve terapi gibiydi resmenBaya uğraştırıyomus yol yakınken vaz geçelim en iyisi
Yarın denerim muhtemelen yazıyım mı sana güzel bı anlatsan olur muuğraştığına değiyor bu arada. yıllar sonra oturdum ve 2 gece gta vice city oynadım oyunun tadını çıkara çıkara ve terapi gibiydi resmen
Ben pek yapamiyom PC işleriniYarın denerim muhtemelen yazıyım mı sana güzel bı anlatsan olur mu
yaz yaz halledelim her insanın tatması lazım küçük yaşta oynadığı oyunlara tekrar dönüp baştan bitirme işiniYarın denerim muhtemelen yazıyım mı sana güzel bı anlatsan olur mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben pek yapamiyom PC işlerini
Eyvallah reis hayırlı geceleryaz yaz halledelim her insanın tatması lazım küçük yaşta oynadığı oyunlara tekrar dönüp baştan bitirme işini
yardım lazım olursa banada ulaşabilirsinEyvallah reis hayırlı geceler
Tamamdır aga akşam üzeri deneyecem haber edeyimyardım lazım olursa banada ulaşabilirsin
Aga ramlerde sıkıntı çıktı en yakın zamanda yazcam inşallah aklimdasınızyaz yaz halledelim her insanın tatması lazım küçük yaşta oynadığı oyunlara tekrar dönüp baştan bitirme işini