Kamina
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Steam'den bozuk oyunları alıp paramı çöpe atacağıma korsan oynarım.KorSaAna DesteĞk yOğk
Steam'den bozuk oyunları alıp paramı çöpe atacağıma korsan oynarım.KorSaAna DesteĞk yOğk
bizi korsana alıştıran oyun serisiBedava resmen ama Steam versiyonu çöp alınmaz 5 TL de olsa alınmaz oyunlar sorunlu. Eski GTA'ları korsan oynamayı tercih ediyorum.
O yüzden crack go brrSteam'den bozuk oyunları alıp paramı çöpe atacağıma korsan oynarım.
Bir sürü hata bug glitch falan var oyun oynanmıyor yani.ben bilmiyordum nesi var oyunun
Modlarla biraz da olsa düzeliyor ama bunu modun değil Rockstar'ın düzeltmesi lazım.bozuk olduğunu bilsem almazdım neyse kütüphanede dursun
rockstarın kendi sitesinde satılıyordu heraldeYa bir şey soracağım ben hep crack gta sa oynardım,ama çözemediğim bir şey var,Bu orjinal gta sa veya gta vc nerde satılıyor ?
Steam versiyonu olmayan versiyonu,yani orjinal versiyonu
Ya bir şey soracağım ben hep crack gta sa oynardım,ama çözemediğim bir şey var,Bu orjinal gta sa veya gta vc nerde satılıyor ?
Steam versiyonu olmayan versiyonu,yani orjinal versiyonu
Crack oyuna para veriyorsun yaniAga bunlari ben 1tl ye pc ciden cd olarak aliyodum 13 TL ne
İade edebilirsin istersenbozuk olduğunu bilsem almazdım neyse kütüphanede dursun
İade edebilirsin istersenbozuk olduğunu bilsem almazdım neyse kütüphanede dursun