Neler Yeni

Gta Türk sağ tık yapınca motor geliyor

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
Arkadaşlar oyunda w ye basarken sağ tık yaptığımda motor geliyor.mouse dönmediği zamanlarda( oyunun bugu olan çevirip dönmeme ) yaptığımda gelmiyor.Nasıl çözebilirim bu sorunu ?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bu sorun değil. GTA Türk modunun bir özelliği. Yürürken sağ tık yaparsan altına PJC600 gelir. Bunu kapatamazsın direk modun kendisinde var.

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu sorun değil. GTA Türk modunun bir özelliği. Yürürken sağ tık yaparsan altına PJC600 gelir. Bunu kapatamazsın direk modun kendisinde var.
Görev yaparken aşırı engel oluyor hocam.Hiç bir şekilde kalkmıyor mu özellik ?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Görev yaparken aşırı engel oluyor hocam.Hiç bir şekilde kalkmıyor mu özellik ?
Beni rahatsız etmediği için özellikle kaldırmak için araştırma yapmadım. Elbette oyunun dosyaları ile oynayarak iptal edilebiliyordur. Araştırmak lazım. Tek yapman gereken görevdeyken yaya olarak yürüyerek sağ tık yapmaman. Zaten hatırladığım kadarıyla GTA VC'de yürüyerek ateş etme yoktu. O yüzden Türk City modunu yapanlar hatalı bir tuş dizilimi yapmamış.

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Beni rahatsız etmediği için özellikle kaldırmak için araştırma yapmadım. Elbette oyunun dosyaları ile oynayarak iptal edilebiliyordur. Araştırmak lazım. Tek yapman gereken görevdeyken yaya olarak yürüyerek sağ tık yapmaman. Zaten hatırladığım kadarıyla GTA VC'de yürüyerek ateş etme yoktu. O yüzden Türk City modunu yapanlar hatalı bir tuş dizilimi yapmamış.
hocam bir sorum daha olucak oyunda normal bir şekilde oynarken bir anda hızlanıyor oyun.Yani arabaya binince direk 80 90 km oluyor.Yanlışlıkla bir tuşa falan mı basıyorum acaba ?
örnek atıyorum

Ekler

• Screenshot_2021-11-19-15-19-13-730_com.miui.videoplayer.jpg
    Screenshot_2021-11-19-15-19-13-730_com.miui.videoplayer.jpg
    422.9 KB · Hit: 49

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
hocam bir sorum daha olucak oyunda normal bir şekilde oynarken bir anda hızlanıyor oyun.Yani arabaya binince direk 80 90 km oluyor.Yanlışlıkla bir tuşa falan mı basıyorum acaba ?
örnek atıyorum
FPS kilidi ile alakalı bu durum. FPS kilidini açacaksın ayarlardan düzelir.

Top Bottom