ismim yok 80+ Katılım 3 Temmuz 2025 Mesajlar 174 Reaksiyon skoru 36 Bugün, 12:45 #1 Merhaba Microsoft Store'dan Gta V aldım fakat açılmıyor. Çözümü varmı?
L LAUTARO05 80+ Katılım 7 Temmuz 2025 Mesajlar 16 Reaksiyon skoru 0 Bugün, 12:52 #2 Rockstar hesabı falan oluşturdunmu?
ismim yok 80+ Katılım 3 Temmuz 2025 Mesajlar 174 Reaksiyon skoru 36 Bugün, 14:02 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 LAUTARO05 yazmış: Rockstar hesabı falan oluşturdunmu? Devamı için tıklayın... Bilmiyorum fakat Game Pass'den indirilmiş. Benim sorunum yok bi arkadaşta yaşanmış sorun.
LAUTARO05 yazmış: Rockstar hesabı falan oluşturdunmu? Devamı için tıklayın... Bilmiyorum fakat Game Pass'den indirilmiş. Benim sorunum yok bi arkadaşta yaşanmış sorun.
L LAUTARO05 80+ Katılım 7 Temmuz 2025 Mesajlar 16 Reaksiyon skoru 0 Bugün, 14:49 #4 ismim yok yazmış: Bilmiyorum fakat Game Pass'den indirilmiş. Benim sorunum yok bi arkadaşta yaşanmış sorun. Devamı için tıklayın... Silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz yüklerkende rockstarı indirip hesap açıp microsoft store ı bağlayın
ismim yok yazmış: Bilmiyorum fakat Game Pass'den indirilmiş. Benim sorunum yok bi arkadaşta yaşanmış sorun. Devamı için tıklayın... Silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz yüklerkende rockstarı indirip hesap açıp microsoft store ı bağlayın