Neler Yeni

GTA V cinsel içerik var mı?

XenonVL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Ahmet Mehmet
GTA V 13 yaşındaki kuzenime hediye edeceğim. Kan falan pek önemli değil ama oyunda hikayeli modda hardcore cinsel içerik var mı?(yani her tarafı gösterilerek)

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Bildiğim kadarıyla Strip Club da göğüsleri komple görünüyor.

Bura.K

80+ Silver
GTA V 13 yaşındaki kuzenime hediye edeceğim. Kan falan pek önemli değil ama oyunda hikayeli modda hardcore cinsel içerik var mı?(yani her tarafı gösterilerek)
Hayır. Ama arabayı alıp gidip bir kızın yanında kornaya abanırsanız sonu kötü oluyor (meme falan gözükmüyor ama cinsel pozisyonlar falan var.)

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Aras Şimşek
var 1 gorevde de vardı sanırsam kamera ile bir görev yapıyorduk orada vardı

Bura.K

80+ Silver
Hayır. Ama arabayı alıp gidip bir kızın yanında kornaya abanırsanız sonu kötü oluyor (meme falan gözükmüyor ama cinsel pozisyonlar falan var.)
Bide bazı görevler de (Michael'in evinde mesela) bahçeye çıkınca falan seks sahnesi görüyorsunuz. Tabi kardeşinizin akıl edeceğini sanmıyorum çünkü ben bile çok sonradan fark etmiştim.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hardcore sayılır mı bilmem ama bir görevde 2 kişinin uygunsuz görüntülerini kaydediyorduk 😅

TR altyazı ile oynanacaksa aralarda geçen konuşmalarda da görsel olmasa da sözlü olarak birsürü cinsel içerik var.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,716
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Bu adam aynı ben ya
1641134163134 (1).png

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,059
İsim
göksel yurtcan
13 yaşında çok sorun teşkil edeceğini sanmıyorum ama ailesinin yanında oynamasın

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,501
İsim
Oğuz Oğuz
var

Cinsellik GTA 5'de var, arabaya atmadan tutun, striptize vb. başka şeylere kadar.
Pek uygun değil, eğer yaşı küçükse.
Başka tarz bir oyun hediye edebilirsiniz.

Top Bottom