Hayır. Ama arabayı alıp gidip bir kızın yanında kornaya abanırsanız sonu kötü oluyor (meme falan gözükmüyor ama cinsel pozisyonlar falan var.)GTA V 13 yaşındaki kuzenime hediye edeceğim. Kan falan pek önemli değil ama oyunda hikayeli modda hardcore cinsel içerik var mı?(yani her tarafı gösterilerek)
var 1 gorevde de vardı sanırsam kamera ile bir görev yapıyorduk orada vardıGTA V 13 yaşındaki kuzenime hediye edeceğim. Kan falan pek önemli değil ama oyunda hikayeli modda hardcore cinsel içerik var mı?(yani her tarafı gösterilerek)
Bide bazı görevler de (Michael'in evinde mesela) bahçeye çıkınca falan seks sahnesi görüyorsunuz. Tabi kardeşinizin akıl edeceğini sanmıyorum çünkü ben bile çok sonradan fark etmiştim.Hayır. Ama arabayı alıp gidip bir kızın yanında kornaya abanırsanız sonu kötü oluyor (meme falan gözükmüyor ama cinsel pozisyonlar falan var.)
Az gitmedik.Bildiğim kadarıyla Strip Club da göğüsleri komple görünüyor.
Hardcore sayılır mı bilmem ama bir görevde 2 kişinin uygunsuz görüntülerini kaydediyordukGTA V 13 yaşındaki kuzenime hediye edeceğim. Kan falan pek önemli değil ama oyunda hikayeli modda hardcore cinsel içerik var mı?(yani her tarafı gösterilerek)
varGTA V 13 yaşındaki kuzenime hediye edeceğim. Kan falan pek önemli değil ama oyunda hikayeli modda hardcore cinsel içerik var mı?(yani her tarafı gösterilerek)
Ne olacak al geç . Var ama sorun teşkil etmez o kadar bence.GTA V 13 yaşındaki kuzenime hediye edeceğim. Kan falan pek önemli değil ama oyunda hikayeli modda hardcore cinsel içerik var mı?(yani her tarafı gösterilerek)