GTA V cinsel içerik var mı?

XenonVL

80+
Reaksiyon skoru
165
GTA V 13 yaşındaki kuzenime hediye edeceğim. Kan falan pek önemli değil ama oyunda hikayeli modda hardcore cinsel içerik var mı?(yani her tarafı gösterilerek)

Bildiğim kadarıyla Strip Club da göğüsleri komple görünüyor.

GTA V 13 yaşındaki kuzenime hediye edeceğim. Kan falan pek önemli değil ama oyunda hikayeli modda hardcore cinsel içerik var mı?(yani her tarafı gösterilerek)
Hayır. Ama arabayı alıp gidip bir kızın yanında kornaya abanırsanız sonu kötü oluyor (meme falan gözükmüyor ama cinsel pozisyonlar falan var.)

Hayır. Ama arabayı alıp gidip bir kızın yanında kornaya abanırsanız sonu kötü oluyor (meme falan gözükmüyor ama cinsel pozisyonlar falan var.)
Bide bazı görevler de (Michael'in evinde mesela) bahçeye çıkınca falan seks sahnesi görüyorsunuz. Tabi kardeşinizin akıl edeceğini sanmıyorum çünkü ben bile çok sonradan fark etmiştim.

Hardcore sayılır mı bilmem ama bir görevde 2 kişinin uygunsuz görüntülerini kaydediyorduk 😅

TR altyazı ile oynanacaksa aralarda geçen konuşmalarda da görsel olmasa da sözlü olarak birsürü cinsel içerik var.

Bu adam aynı ben ya
1641134163134 (1).png

13 yaşında çok sorun teşkil edeceğini sanmıyorum ama ailesinin yanında oynamasın

var

Cinsellik GTA 5'de var, arabaya atmadan tutun, striptize vb. başka şeylere kadar.
Pek uygun değil, eğer yaşı küçükse.
Başka tarz bir oyun hediye edebilirsiniz.

Geri