bakalım snowman t6 ultra aldık arkadaşa onu takıp birdaha bakıcaz sıcaklık değerlerine ve fps değerlerineOyunda max 78 79 derecelere çıkıyor işlemcim.
Bende de aynı problem var hocam anlık drop giriyor bende de daha doğru ekran kartı kullanımı biyanda 0 a düşüyorArtık gerçekten sıkıldım, GTA V'de ne yaptıysam yapayım fps drop problemini çözemiyorum. 170 180 fps oynuyorum, fps 70 e 60a düşüyor 5 saniyede bir. Menüde zaten 9 fps oluyor 2 saniyede bir. Kısacası oyundan zevk alarak oynayamıyorum.
Sistem özelliklerim ; RTX 3060 , RYZEN 5 5600X , Dual Channel 16 GB (8x2) RAM, 2 TB HDD, 500 GB SSD
Baştan söyleyeyim, SSD'im problemli değil, RAM'larımda problem yok, işlemcim aşırı derecede ısınmıyor, darboğaz yok. Problem neyden oluşuyor ? Yardımcı olun, aradığım hiç bir yerde sorunun çözümünü bulamadım arkadaşlar...
Evet evet bende de, bir anda 0 a düşüyor hocam.Bende de aynı problem var hocam anlık drop giriyor bende de daha doğru ekran kartı kullanımı biyanda 0 a düşüyor
Ve benim ekran kartı rx6600 yani farklı kartlar oyundan dolayı benceEvet evet bende de, bir anda 0 a düşüyor hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yine girdim oyuna, 80 fps e düşüyor 120 fps den bir anda, kafayı yiyeceğim ya. Driverler güncel, BIOS güncel, 1 hafta önce pc ye format attım, derdi ne bu oyunun benimle
Hangi platformdan oynuyorsun ben epic den indirdimEvet evet bende de, bir anda 0 a düşüyor hocam.
Yine girdim oyuna, 80 fps e düşüyor 120 fps den bir anda, kafayı yiyeceğim ya. Driverler güncel, BIOS güncel, 1 hafta önce pc ye format attım, derdi ne bu oyunun benimle
Ekran kartı model marka?Tam ekranda oynuyorum, G-sync açık değil, V-sync ile de denedim yine aynı problem zaten 165 hz monitörüm
Ramlar normal hocam yani anormal bir hıza çıkmadı.
Allah Allah ya Marko model de saglsmGigabyte RTX 3060 Aorus Elite 12 GB
Kanka senin yerinde olsam kafayı yemiştim.Hocam zaten diyorum ya, sistemde bir problem yok oyunda bir problem var veya yazılımsal olarak diyeceğim BIOS güncel, format daha 1 hafta önce attım drivlerlerde güncel
Kafayı yedim zaten her an pc yi yumruklayasım geliyor sinirlenip kapatıyorum oyunu falan.Kanka senin yerinde olsam kafayı yemiştim.
bence bi bütün ayarları minumim yapıp oyna hala drop giriyosa afterburnerda izleme ekranı açık kalsın oyunu oyna değerlere bak bakiyim anormal bi durum var mı