Hızınızın 8'e bölümü size indirme hızınızı verir. Yani ortalama (hiçbir kesinti olmazsa) saniyede 2Mb indirirsiniz. Bu da ortalama 8,5 dakikada 1GB demek. Yaşayacağınız iniş-çıkışları düşünürsek 10dk'da 1GB diyebiliriz. GTAV 100GB desek, 1000dk ve oda 16,5 saate eşit oluyor.Beyler download hızım 16.8Mbps. Kaç saatte indirir gta 5'i?
Benim hızım 53.6 çıktı ben kac saatte indirebilirimHızınızın 8'e bölümü size indirme hızınızı verir. Yani ortalama (hiçbir kesinti olmazsa) saniyede 2Mb indirirsiniz. Bu da ortalama 8,5 dakikada 1GB demek. Yaşayacağınız iniş-çıkışları düşünürsek 10dk'da 1GB diyebiliriz. GTAV 100GB desek, 1000dk ve oda 16,5 saate eşit oluyor.
4 saat olarak çıkıyor sizin için ama aradaki hız düşüşlerini falan düşünürsek bence 5-6 saat sürer.Benim hızım 53.6 çıktı ben kac saatte indirebilirim
ben gta yı 75 gb filan hesap ederek söyledimHızınızın 8'e bölümü size indirme hızınızı verir. Yani ortalama (hiçbir kesinti olmazsa) saniyede 2Mb indirirsiniz. Bu da ortalama 8,5 dakikada 1GB demek. Yaşayacağınız iniş-çıkışları düşünürsek 10dk'da 1GB diyebiliriz. GTAV 100GB desek, 1000dk ve oda 16,5 saate eşit oluyor.
GTAV şu anda 100GB veya biraz daha fazla olması lazım. En son baktığımda 100GB civarıydı çünkü.ben gta yı 75 gb filan hesap ederek söyledim
doğrudur bilgim yok pek fazlaGTAV şu anda 100GB veya biraz daha fazla olması lazım. En son baktığımda 100GB civarıydı çünkü.