Gta v Kurulumu

Reaksiyon skoru
0
Öncelikle herkeze iyi forumlar bir sorum olucaktı
Benım steam hesabımda gta v var ama yuklu deıldı arkadasımın biri epic gamesten ındırmıs bende flasla pc me kopyaladım
Yıllar once steam den gta v almıs olmama ragmen gıremıyorum ındırecek netim yok malesrf ki nasıl halledebılırım bu durumu

Benım steam hesabımda gta v var ama yuklu deıldı arkadasımın biri epic gamesten ındırmıs bende flasla PC me kopyaladım
Yıllar once steam den gta v almıs olmama ragmen gıremıyorum ındırecek netim yok malesrf ki nasıl halledebılırım bu durumu
Epic'ten aldıysan sen de Epic'ten gir.

Benım steam hesabımda gta v var ama yuklu deıldı arkadasımın biri epic gamesten ındırmıs bende flasla PC me kopyaladım
epic games ile steamın oyun dosyaları farklı o yüzden uyumsuzluk oluyor.

Halledemezsin ben c de olan oyunu d ye taşıdım gene de hata veriyordu çoğu hele senin yaptığınla olacağını sanmam mecbur indirmen gerekir

Halledemezsin ben c de olan oyunu d ye taşıdım gene de hata veriyordu çoğu hele senin yaptığınla olacağını sanmam mecbur indirmen gerekir
Ben harici'den SSD'ye aktardım öyle girdim.
Önce GTA 5'i indireceğin dosyayı seç. İndirmeyi başlat.
Sonra o seçtiğin dosyaya aktar. İndirme bitecek doğrulama başlayacak.

Ben harici'den SSD'ye aktardım öyle girdim.
Önce GTA 5'i indireceğin dosyayı seç. İndirmeyi başlat.
Sonra o seçtiğin dosyaya aktar. İndirme bitecek doğrulama başlayacak.
Ben yapamadım forzayıda yapamadım sonra komple sıfırladım diskleri en baştan indirdim internetim gtayı 3 saatte indiriyor sıkıntı olmadı.

dosya bütünlüğünü doğrular sonrasında girebilirsin sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,703
Üyeler
188,468
Son üye
Muratkaraforum
Geri