Sefir Süleyman Çakır 👑
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 674
Arkadaşlar gta V almak istiyorum nereden ucuz bulabilirim steam ve epicde pahalı key olarak flan alabileceğim bir yer varmi ama sonradan patlamayacak
En mantıklısı epic olacaktırArkadaşlar gta V almak istiyorum nereden ucuz bulabilirim steam ve epicde pahalı key olarak flan alabileceğim bir yer varmi ama sonradan patlamayacak
hocam çok ucuz değilmiepic games hesabımı veriyim mi sana 50 liraya. benim steamde gta var zaten
Steam Community :: Error
steamcommunity.com
hani yanlış anlamayın ama ben çok bilmiyorum alım satım olaylarınıepic games hesabımı veriyim mi sana 50 liraya. benim steamde gta var zaten
Steam Community :: Error
steamcommunity.com
hocam okadar param yokHocam 3k ya ne var ne yok vereyim gta5 control nba filan var
Adam ucuz demiş 3 bin liradan bahsediyorsun hocam. Gözünüzü seveyim. Epic Games'in dağıttı GTA 5 hesaplarını rahatlıkla 30 40 Tl'ye bulur arkadaş. Mail telefonda sıkıntı olmaz zaten.Hocam 3k ya ne var ne yok vereyim gta5 control nba filan var
hocam ben kendime değilde bi arkadaş var uzun zamandır arıyordu onun için alacağım bu alım satım da pek bilmiyorum tek buraya güvenebilirim diye düşündümHocam sadece hikaye oynayacaksan itemsatıştan 25tlye bulursun