Neler Yeni

Yardım GTA V Online hile yapmadan ban yedim

lilozzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Oğulcan Baybars
Merhaba. Hemen konuya giriyorum ben dün gta 5 onlinede heist yaparken hiçbir şekilde hile yapmadan perma ban yedim. Daha önceden hile yapıp ban yemiştim ama ban açıldıktan sonra hiç hile yapmadım. Ben şey diye düşünüyorum hikaye modu oynarken türkçe yama yüklemiştim ama online gireceğim zaman OpenIV programı ile silmiştim. Birde son zamanlarda çok fazla Cayo Perico heisti yapıp yaklaşık 15 milyon dolar kasmıştım ondanda olabilir diye düşünüyorum destek olur musunuz.

Rindo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Kaan
Merhaba. Hemen konuya giriyorum ben dün gta 5 onlinede heist yaparken hiçbir şekilde hile yapmadan perma ban yedim. Daha önceden hile yapıp ban yemiştim ama ban açıldıktan sonra hiç hile yapmadım. Ben şey diye düşünüyorum hikaye modu oynarken türkçe yama yüklemiştim ama online gireceğim zaman OpenIV programı ile silmiştim. Birde son zamanlarda çok fazla Cayo Perico heisti yapıp yaklaşık 15 milyon dolar kasmıştım ondanda olabilir diye düşünüyorum destek olur musunuz.
Cayo perico heist derken heist bitince prep yapmadan geri heiste girme glitchiyle mi yapıyordun ?
eğer öyle yapıyorsan onun yüzünden ban yemiş olabilirsin glitchler tespit edilmesi çok çok çok zor olsada sana ban yedirebilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,075,016
Üyeler
170,792
Son üye
gameofhb
Top Bottom