Neler Yeni

GTA V Türkçe Yama nerden yapabilirim ?

Ferhatc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Ferhat

GTA: Online'a Girerken​

Grand Theft Auto V'e gelen güncellemelerle beraber artık GTA: Online'a Türkçe yama dahil herhangi bir yama ile girilemiyor. Bu nedenle, Türkçe yama yalnızca hikaye modunda geçerlidir ve GTA: Online'a girmek isterseniz yamayı deaktif konuma getirmeniz gerekir. Yamayı deaktif/aktif konuma getirmek çok basit bir işlemdir ve pratik yolu aşağıdaki gibidir.
Adım 1: Oyunun kapalı olduğundan emin olun ve OpenIV'i açın. Üst menüden "Tools" sekmesine gelip "ASI Manager"a tıklayın.
Adım 2: Açılan pencerede "ASI Loader" bölümü "INSTALLED" veya "NOT INSTALLED" olarak gözükecektir. Yandaki butonu kullanarak kurulum durumunu değiştirebilir, yamayı aktif veya deaktif edebilirsiniz.
"INSTALLED" konumuna getirirseniz; Türkçe yama aktif olur ve GTA: Online'a giriş yapamazsınız.
"NOT INSTALLED" konumuna getirirseniz; alttaki "OpenIV.ASI" bölümü otomatik olarak devredışı kalacaktır. Türkçe yama deaktif olur ve GTA: Online'a giriş yapabilirsiniz.
NOT: Bu işlem yamayı kaldırmaz, sadece aktif veya deaktif eder.
Reis ben yamayı kurdum oyunu açıyorum rockstar games online dosyaları esitleyemedi diye ben online da yama istemiyom hikaye modunda istiyorum ama oyuna hiçbir şekilde girmiyor deaktif ediyorum modu açılıyor ama oyun Türkçe olmuyor bu sefer yardım eder misin

Top Bottom